Internasjonaliseringskonferansen 2015 i Tromsø

Over 400 har allerede meldt seg på konferansen som arrangeres i vakre Tromsø 11. og 12. mars 2015, med UiT Norges arktiske universitet som vertskap.
Endelig påmeldingsfrist er 10. februar.

Velkommen til Internasjonaliseringskonferansen 2015!

Internasjonaliseringskonferansen er årets mest sentrale møteplass for alle som jobber med internasjonalisering av høyere utdanning i Norge, og påmeldingen er nå åpnet.

Tema og program
Overordnet tema for IK15 er «Morgendagens internasjonalisering». Konferansen vil utforske forskjellige utfordringer og muligheter vi står overfor, og hva vi ønsker å oppnå med internasjonalisering av høyere utdanning de neste ti årene. Hvilke strategier og virkemidler trengs for å møte utfordringene og oppnå de langsiktige målene våre?

Vi er stolte av å presentere et program med mange gode navn og spennende innlegg i plenum. Konferansen tilbyr også ti spesialiserte sesjoner. Disse vil blant annet ta for seg utreisende og innreisende studenter, kobling forskning-utdanning, kapasitetsbygging, studieavgifter, ny undervisningsteknologi og godkjenningsproblematikk.

Påmeldingsfrist er 10. februar 2015. Pris: NOK 2000,-

Påmeldingsskjema og mer informasjon om programmet.

For å rekke åpningen onsdag morgen 11. mars må deltakerne komme til Tromsø dagen i forveien. Vi håper mange har anledning til å møtes til en uformell mottakelse på opplevelsessenteret Polaria tirsdag kveld.

Velkommen til inspirerende internasjonaliseringsdager i Tromsø!

www.siu.no/ik15

Tekst: SIU.no

Sist oppdatert av Bjarte Hoem (03.02.2015)

Tromsø Internasjonaliseringskonferansen 2015