Professor Willy Pedersen er nå tilknyttet programområdet for rusmiddelforskning ved SV

Fra 15. november 2013 er professor Willy Pedersen ansatt som professor II ved Institutt for helsefag. Han er tilknyttet programområdet for rusmiddelforskning.

Willy Pedersen er en av landets ledende forskere på problemstillinger knyttet til ungdom, rusmidler, atferdsproblemer, sosial marginalitet og seksualitet. Han er professor i sosiologi ved Universitetet i Oslo, og nå også UiS. Han har skrevet flere bøker og et stort antall artikler i nordiske og internasjonale vitenskapelige tidsskrifter.

Professoren sitter i programstyret for psykisk helse og rusmidler i Norges forskningsråd, og er en aktiv deltager i samfunnsdebatten om rusmiddelpolitikk.

Sist oppdatert av Marianne Gjerlaugsen (13.03.2014)

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567