Parkeringsplass stenges

Fra søndag 23. februar stenges parkeringsplassen ved Ellen og Axel Lunds hus.

Det jobbes med å lage en parkeringsplass som skal fungere som erstatning. Den skal komme på Hestemarka, som ligger på østsiden av Kjell Arholms hus. Denne parkeringsplassen vil være ferdig til 1. mai, melder ressursdirektør Rolf Ringdahl ved UiS.

I mellomtiden vil UiS ha 100 mindre parkeringsplasser enn vanlig. UiS beklager ulempene dette måtte medføre. Det oppfordres til bruk av andre transportmidler enn bil i denne perioden.

Parkeringsplassen ved Ellen og Axel Lunds hus stenges grunnet bygging av et nytt bygg knyttet til Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Det vil ha et areal på om lag 4800 kvadratmeter. I kjelleren blir det auditorium som har 650 sitteplasser og blant annet skal brukes til forelesninger. I tillegg blir det innendørs sykkelparkering og dusjer i kjelleren. Det vil bli to etasjer med kontorer i bygget.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (28.02.2014)

Parkeringsplass ved Ellen og Axel Lunds hus
Der parkeringsplassen ved Ellen og Axel Lunds hus ligger nå, vil det komme et nytt bygg knyttet til Det samfunnsvitenskapelige fakultet.
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567