Ny mediepris til fjernsyns- og multimediestudent

AVIT-prisen er ny av året og deles ut til beste bacheloroppgave-produksjon blant studenter på fjernsyns- og multimedieproduksjon. I år gikk prisen til Kaya Roppestad for hennes konsept for en fjernsynsserie med tittelen «Vårt forhold til drikke».

Torsdag 16. mai var det visning av alle bachelorproduksjonene og prisutdeling i Kjølv Egelands hus på campus.

AVIT-prisen ble delt ut for første gang i år og er gitt av AVIT-Systems. Prisen består av et diplom og en gavesjekk på 5000 kroner.

Juryen for årets AVIT-pris bestod av Harald Halvorsen, produktsjef i AVIT-Systems, Jarle Bjørknes, daglig leder i Filmkraft og leder ved institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag, Jørn Varhaug.

Juryen fikk en utfordrende oppgave med å kåre en vinner blant svært ulike produksjoner. Årets bachelorproduksjoner ble levert i form av  musikkproduksjoner, kortfilmer, fjernsynskonsepter, mockumentary og talkshow.

Også tre andre produksjoner fikk hederlig omtale av juryen. Disse var Steinar Kvia Kittelsen for CD’en «Sodoko», Christopher Salte for kortfilmen «Flesk» og Magnus H. Wathne for dokumentarproduksjonen «Hallik Malik».

Sist oppdatert av Benedicte Pentz (08.09.2016)

UiS-student Kaya Roppestad AVIT-prisen for sin bacheloroppgaveproduksjon. Bak fra venstre daglig leder i AVIT-Systems, Annenita Bakker Schøyen, instituttleder Jørn Varhaug, daglig leder i Filmkraft, Jarle Bjørknes og produktsjef i AVIT-Systems, Harald Halvorsen.
PRISVINNER: UiS-student Kaya Roppestad fikk AVIT-prisen for sin bacheloroppgave-produksjon. Bak fra venstre daglig leder i AVIT-Systems, Annenita Bakker Schøyen, instituttleder Jørn Varhaug, daglig leder i Filmkraft, Jarle Bjørknes og produktsjef i AVIT-Systems, Harald Halvorsen. (Foto: Sigmund Trageton)
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567