NHS inviterer til Hospitality Forum

Fredag 19. april inviterer Norsk hotellhøgskole (NHS) ved UiS til årets første European Hospitality Forum. Tema er potensielle konsekvenser av voluntørturisme i Kambodsja.

Norsk hotellhøgskole inviterer til årets første European Hospitality Forum fredag 19. april fra klokka 10.15 til 12.00 i opplevelsessenteret i kjelleren i Ellen og Axel Lunds hus.

Christian Larsson er foredragsholder og skal snakke om «The potential impacts of tourism/voluntourism on some of the most vulnerable children in the world».

Larsson har jobbet med utvikling av «Child safe protection-programmer» i Siem Reap, Kambodsja, de siste åtte årene.

Turistmagneter, som for eksempel templene i Angkor Wat, tiltrekker seg stadig flere som turister som både vil besøke attraksjonene og hjelpe utsatte barn i Kambodsja. Det store spørsmålet er dog: Hvem gagner dette mest – turistene eller barna?

European Hospitality Forum er åpent for alle interesserte.

På grunn av servering ønskes påmelding til Åsa Grahn innen 16. april.

Velkommen!

Sist oppdatert av Silje Stangeland (08.04.2013)

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567