Åpent foredrag om Nordområdene

Tirsdag 19. mars vil statssekretær Torgeir Larsen i Utenriksdepartementet holde åpent foredrag om næringslivets muligheter i Nordområdene. Også politisk rådgiver Torstein Tvedt Solberg i Nærings- og handelsdepartementet besøker UiS.

Statssekretær Torgeir Larsen (Ap) i Utenriksdepartementet og politisk rådgiver Torstein Tvedt Solberg (Ap) i Nærings- og handelsdepartementet kommer til Stavanger på dagsvisitt for å besøke bedrifter og næringsliv i Rogaland.

Første post på programmet starter klokken 9.30 og er et besøk hos Innovasjon Norge som skal gi en orientering om næringslivet i Rogaland. Deretter går turen til Figgjo Porselensfabrikk, for omvisning og lunsj. Videre på programmet er et bedriftsbesøk hos K. Lund Offshore AS før turen går til Universitetet i Stavanger klokken 14.30.

På UiS skal statssekretær Torgeir Larsen holde et foredrag om næringslivets muligheter i Nordområdene. Etter foredraget vil det bli tid til både spørsmål og debatt.

Alle studenter og ansatte ved UiS, og andre interesserte, er hjertelig velkomne.

Arrangementet er åpent for alle.

Arrangementet finner sted i Kjølv Egelands hus, rom C-101, fra 14.30 til 15.30.

Velkommen!

Sist oppdatert av Silje Stangeland (07.03.2013)

Statssekretær Torgeir Larsen i Utenriksdepartementet (Foto: Per Thrana, UD)
TIL UIS: Statssekretær Torgeir Larsen i Utenriksdepartementet holder åpent foredrag på UiS tirsdag 19. mars. (Foto: Per Thrana, UD)

PÅ BESØK: Også politisk rådgiver Torstein Tvedt Solberg i Nærings- og handelsdep-artementet besøker UiS den 19. mars. (Foto: Sandra Clark, NHD).
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567