StaRus-konferansen 2013

Universitetet i Stavanger, IRIS, Rogaland A-Senter og Stavanger universitetssjukehus inviterer til et inspirasjonsseminar for kunnskapsutvikling innen rusfeltet, 19. og 20. mars, 2013 på KinoKino.

«Recovery» er på alles lepper. Noen har blitt begeistret for begrepet og mener det representerer faglig nytenkning. Andre mener det er gammelt tankegods i ny forkledning. Andre igjen, mener begrepet alltid har vært viktig for dem. Vi blir heller ikke enige om hvordan begrepet skal oversettes til norsk: tilfriskning, mestring, komme seg, gjeninnhenting?

Konferansen finner sted på KinoKino i Sandnes.

Program tirsdag 19. mars:
Kl. 18.00-19.00: Foredrag: Rita Nilsen, Retretten
Kl .19.30-21.00: Film: «Requiem for a dream»

Program onsdag 20. mars:
Kl. 08.30-09.00: Registrering
Kl. 09.00-09.10: Velkommen ved Espen Enoksen, Helse Stavanger
Kl. 09.10-09.40: To korte innlegg: Steinar Trefjord, Sandnes kommune og Trond Skarpsno, Fjordhagen
Begrepet recovery utforskes. Kan begrepet hjelpe oss til å tenke nytt eller lurt om veier til et bedre liv for rusmiddelavhengige? Innleggene følges opp med Open space (se vedlegg)
Det serveres en enkel lunsj
Kl. 14.30-15.00 Avsluttende refleksjoner med Ingunn Svendsen, Rogaland A-senter

Se hele programmet

Målgruppen er alle som interesserer seg for kunnskapsutvikling innen rusfeltet.

Seminaravgift: 850,-  Bindende påmelding innen 08.03.2013 sendes til LHKR@SUS.NO
NB! Merk påmeldingen med navn, arbeidssted, fakturaadresse og e-mail

StaRus er et samarbeidsforum for utvikling av rusmiddelforskning og består av Universitetet i Stavanger, IRIS, Rogaland A-Senter og Stavanger universitetssjukehus.

Kontaktpersoner:
Espen Enoksen, eaen@sus.no
Sverre Nesvåg, Sverre.Martin.Nesvaag@sus.no
Lilian Hapnes Kristiansen, LHKR@sus.no

Sist oppdatert av Silje Stangeland (06.03.2013)

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567