Handelshøgskolen ved UiS er vertskap for Samfunnsøkonomenes Forskermøtet 2013

Det tradisjonsrike årlige forskermøtet for samfunnsøkonomer blir for første gang avholdt ved Universitetet i Stavanger, 7. – 8. januar 2013.

Programmet  er variert og består både av parallelle sesjoner over spesialiserte forskningstema, og inviterete sesjoner og plenumsforedrag. Blant foredragsholderne finner vi Karen Helene Ulltveit-Moe (UiO), Knut Røed (Frischsenteret), Tore Ellingsen (Stockholm School of Economics), Christian Riis (BI), Bertil Tungodden (NHH) og vår egen Mari Rege fra Handelshøgskolen på UiS.

Oppslutningen for konferansen er i år stor. Nær 100 samfunnsøkonomer kommer for å presentere sine forskningsarbeider.

Ansvarlige i programkomiteen fra UiS er Ingeborg Foldøy Solli og Ola Kvaløy.

Presentasjoner og foredrag er åpne for alle interesserte.

Sist oppdatert av Egil C. Svela (31.01.2013)

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567