NHS inviterer til European Hospitality Forum

Norsk hotellhøgskole (NHS) ved UiS inviterer til European Hospitality Forum førstkommende fredag 7. september. Tema for fredagens forum er "Climate change and mobility", og det er åpent for alle interesserte.

European Hospitality Forum inviterer eksperter innenfor sitt fagområde som formidler sitt budskap gjennom 30 minutters innledninger. Deretter følger en paneldebatt som ledes av masterstudentene ved Norsk Hotellhøgskole og hvor alle i salen kan delta.

Fredag 7. september er følgende eksperter invitert:

James Higham, University of Otago
James Higham is a world renowned researcher in tourism and climate change, and has written numerous articles and books related to the subject.

Lise Sunsby, Rica Hotels
Lise er miljø- og sikkerhetsansvarlig i Rica Hotels og har mange års erfaring med miljøarbeid innenfor hotellvirksomhet.

Jørn Henriksen, Hurtigruten
Jørn er miljøsjef i Hurtigruten ASA og har opparbeidet seg mye erfaring rundt klimakonsekvenser i reiselivet.

Forumet blir avholdt i Rødt auditorium (EAL-127) i Ellen og Axel Lunds hus på campus, kl. 10-14.

Se hele invitasjonen fra NHS (pdf)

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (04.09.2012)

Norsk hotellhøgskole 100 år i 2012 - jubileumslogo
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER