Ole Andreas Engen er ny professor

Ole Andreas Engen har vært førsteamanuensis ved Universitetet i Stavanger siden 2005. Han er tilknyttet institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag.

Tidligere har han jobbet som seniorforsker ved Rogalandsforskning og vært tilknyttet Center for Technology and Human Values ved Universitetet i Oslo.

Sist oppdatert av Silje Stangeland (29.06.2011)

Ole Andreas Engen
ER BLITT PROFESSOR: Ole Andreas Engen er tildelt personlig opprykk til professor i samfunnssikkerhet fra 1. januar 2011.
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567