Teaterforestillinger for barn - fortsatt ledige plasser

Velferdsutvalget ved UiS, i samarbeid med dramastudentene, ønsker velkommen til teaterforestillinger onsdag 11. november fra kl. 16.30 og utover. Påmeldingsfrist onsdag 11. november kl. 12.00. Fri entré.

Alle forestillingene spilles i Arne Rettedals hus, dramarom i underetasjen (U2).

De to første forestillingene er for 1. til 4. årstrinn, men barn ned til 5 år er velkomne i følge med voksne. De to neste forestillingene er for 3. til 7. årstrinn og oppover, men også her kan det nok passe for yngre i følge med voksne.

Påmelding til  Gry Tjørhom . Oppgi antall barn/vokse og hvilken/hvilke forestilling(er) du/dere ønsker å se. Det er begrenset antall plasser, så her gjelder først-til-mølla-prinsippet.

1. ”Fjordgløtt Pensjonat”  kl. 16.30 - 17.00

Samson og Roberto, en fattig byhund og bykatt sitter på den nedslitte hybelen sin i byen og fantaserer om deres beste måltider, som ikke eksisterer. Plutselig får Samson vite om sin avdøde Onkel Rin-Tin-Tei som har etterlatt en arv til han, et pensjonat!

Bli med og opplev «Fjordgløtt Pensjonat» sammen med Samson og Roberto, basert på en populær barnebok av Ingvar Ambjørnsen, på en fabelaktig reise inn i dyreverdenen og videre til Fjorgløtt Pensjonat.

2. ”En magisk dag i skogen” – kl. 17.10 - 17.40

En eventyrlig og konfliktfylt fremstilling av boka ”Lilleulv og trylleplommen”.

Lilleulv og de tre små grisene Lise, Line og Lotte er ute og leker i skogen. Her møter de på spenningsfylte farer og Lilleulv er den som må være den tøffe helten. Han vil bare at alle skal være venner, og det blir opp til ham og magiens verden å ordne opp.

Lilleulv er en utradisjonell ulv, han har kjærlighet og omtanke for andre dyr og ser aldri på dem som et mulig måltid. Derfor er han god venn med Griselise, Griseline, Griselotte og Grisemàmà. Derimot har Lilleulv en far som elsker å spise små griser og en storebror som higer etter å bli som sin far.

Bli med oss inn i denne magiske eventyrverdenen der ønsker og drømmer kan gå i oppfyllelse og opplev hvordan en liten ulvegutt kan få stor innflytelse på hvordan ting ender.

Pause med salg av kaffe, brus, boller og kake.

3. ”Potet Isaksen” – kl. 18.10 - 18.40

Potet Isaksen er basert på barneboken Historien om fru potet Isaksen av Eoin Colfer.

I stykket møter du søskenparet Alexander og Victoria. De har ferie, men blir sendt på biblioteket. Mammaen deres mener nemlig at det kan være lærerikt for dem. Alex og Vicy er livredde for på biblioteket jobber en skummel mann, Potet Isaksen. Han har tidligere jobbet i militæret, blant annet med å spore opp barn i fiendtlige land. Det verste han vet er barn som kommer og roter i hyllene hans.

Bøker er noe av det kjedeligeste Alexander og Victoria vet og de må forholde seg til strenge regler. Dersom barna lager så mye som en lyd på biblioteket, så skyter han poteter på dem.

Hvordan skal de overleve dagen?

4. ”Firkløveren” – kl. 18.50 - 19.20

Denne forestillingen er inspirert av boka "Markus og jentene" av Klaus Hagerup. Her får du møte Markus og den kule kompisen hans Sigmund. Markus forelsker seg gang på gang, og dette byr på mye spenning! Forestillingen tar deg med på en reise hvor følelser og tanker styrer hverdagen til en ung gutt på 13 år.

Er det nok å være seg selv?

Vel møtt. Fri entre.

Sist oppdatert av (10.11.2009)

Fra forestillingen: En magisk dag i skogen
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER