Full rulle med nyhetsprosjekt

Studenter fra journalistikk og fjernsyn- og multimedieproduksjon er i gang med årets nyhetsprosjekt. I to uker lager de daglige TV- og radiosendinger, pluss nettavis med nyheter fra Sør-Rogaland.

Med 45 studenter fra fjernsyn- og multimedieproduksjon og 25 studenter fra journalistikk er Utsnitt en av Rogalands største nyhetsredaksjoner.

Daglige sendinger

De neste to ukene er det full rulle med daglige nyhetssendinger på radio (klokken 15.00) og tv (klokken 17.00). Sendingene kan du følge på utsnitt.net. Nettavisen oppdateres fra tidlig morgen til sene kvelden.

I det årlige nyhetsprosjektet lærer studentene hvordan det er å arbeide i en nyhetsredaksjon. De får ansvar for å komme opp med gode ideer til saker, kontakte og intervjue kilder og levere stoff til ulike flater. Årets prosjekt startet mandag 5. mars og varer i to uker.

Besøk nyhetsprosjektet

Redaksjonen består av førsteårsstudenter på bachelor i journalistikk, samt første- og andreårsstudenter på bachelor i fjernsyn- og multimedieproduksjon. Redaksjonen er i underetasjen i Arne Rettedals hus.

På Åpen dag tirsdag 6. mars kan du besøke medielokalene. Møt opp på standen til Fjernsyns og multimedieproduksjon i Arne Rettedals hus  klokken 09.45 eller 13.00 for bli med på en omvisning.

Du kan følge nyhetsprosjektet på Instagram, Twitter og Facebook.

Tekst og foto: Karoline Reilstad

Sist oppdatert av Live Kolstad Kvalsvik (09.03.2018)

To studenter i TV-studio.
Thomas Johansen og Ingeborg Schriwer klar til å lede den første tv-sendingen.
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567