Velkommen til kurs i internasjonal politikk

20. oktober arrangeres kurset «Er verden uten en global leder?», hvor en rekke av Norges fremste eksperter på internasjonal politikk diskuterer temaer som Russland og sikkerhetspolitikk i Asia, Tyskland etter valget og EU etter Brexit.

• Kl. 09.00–09.05: Åpning av kurset ved Den norske Atlanterhavskomité
  • Kl. 09.05–10.00: «China, China, China» (Øystein Tunsjø, professor, Institutt for forsvarsstudier)
  • Kl. 10.00–10.15: Kaffepause
  • Kl. 10.15–11.10: «Et modigere Russland» (Geir Flikke, førsteamanuensis, Universitetet i Oslo)
  • Kl. 11.10–12.00: Lunsj serveres i Kafé Optimisten
  • Kl. 12.00–12.55: «Tyskland – Europas sentralmakt etter valget» (Kate Hansen Bundt, generalsekretær, Den norske Atlanterhavskomité)
  • Kl. 12.55–13.10: Kaffepause
  • Kl. 13.10–14.05: «EU – i en eksistensiell krise?» (Cathrine Moe Thorleifsson, forsker, Universitetet i Oslo)

Sted: Kjølv Egelands hus, rom C-101

Det blir anledning til å stille spørsmål på slutten av hvert foredrag.

Kurset arrangeres av Den norske Atlanterhavskomité i samarbeid med IMS’ statsvitenskapprogram samt statsvitenskapstudentenes linjeforeninger.

Her kan du melde deg på kurset i internasjonal politikk.

Sist oppdatert av Live Kolstad Kvalsvik (25.09.2017)

Skilt med storbritannias flagg som peker den ene veien, mens EU-flagget viser en annen vei.
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567