Politisk debatt på Folken

StOr inviterer til politisk debatt om høyere utdanning på Folken tirsdag 22. august kl. 18.

Det er snart stortingsvalg og i den anledning arrangerer StOr en debatt om høyere utdanning. Temaene vil være alt fra studenthelse, trakassering, mobbing og diskrimering til studietilbud, studiestøtte og studentboliger.
Alle stortingspartiene kommer for å fortelle hvorfor de mener de er best på høyere utdanning. Kom på Folken 22.august, ta med en venn eller fem, kos deg i godt sosialt lag og en god politisk debatt.

I panelet sitter Eirik Faret Sakariassen (2.kandidat for SV), Aleksander Stokkebø (5.kandidat for Høyre), Atle Simonsen (4.kandidat for FrP), Anna Serafima Kvam (1.kandidat for MDG), Iselin Nybø (1.kandidat for Venstre), Hanna Marthe Vatnaland (2.kandidat for SP) og fra AP kommer enten Torstein Tvedt Solberg (2.kandidat) eller Julia Wong (5.kandidat). KrF sin kandidat i debatten er fortsatt ikke klar.

Møteleder/ordstyrer blir Ann Karin Tennås Holmen.

Sist oppdatert av Ragnhild Nordahl Næss (16.08.2017)

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567