Kan all forskning formidles?

Hvorfor er det viktig med formidling? Er det mulig å formidle all forskning, til og med det vanskelige, snevre og detaljerte? Ph.d.-ere og andre interesserte inviteres til et lynkurs i formidling av redaktøren for nettmagasinet Forskning.no, Nina Kristiansen.

Forskning.no er ei nettavis for norske og internasjonale forskningsnyheter. Nettavisa har mange lesere og når ut bredt. Nå kommer redaktøren til Universitetet i Stavanger. Tirsdag 19. april holder hun et ett-timerskurs i forskningsformidling for våre ph.d.-ere og kommunikasjonsrådgivere.

TID: Tirsdag 19. april, kl. 13.00-14.00
STED: AR G-201, Arne Rettedals hus, UiS

Kan all forskning formidles?
Hvorfor er det viktig med formidling? Er det mulig å formidle all forskning, til og med det vanskelige, snevre og detaljerte? Nina Kristiansen gir deg råd om hvordan komme ut i mediene. Hva vil journalister ha? Hva bør du som forsker unngå? Hun gir deg også tips og triks til hvordan du selv kan skrive enkelt om vanskelig forskning.

Kristiansen er redaktør i Forskning.no. Sammen med Ingrid Spilde har hun skrevet boka Innføring i forskningsjournalistikk som kom i 2015.

Vennligst send en e-post til Karen Anne Okstad dersom du ønsker å delta (det forplikter ikke).

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (12.04.2016)

Nina Kristiansen
Nina Kristiansen er ansvarlig redaktør i forskning.no. Hun er medieviter fra Universitetet i Oslo, og har jobbet med forskningsformidling de siste tyve årene.
Bokomslag til "Forskningsjournalistikk"
I 2015 kom Nina Kristiansen og Ingrid Spilde ut med boka "Forskningsjournalistikk. En innføring" på Cappelen Damm forlag.
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567