• Oluf Langhelle

– UiS gjenspeiler skillelinjene i norsk klimapolitikk

(19.09.2017) 20. september tok UiS debatten og gjorde opp status for hvor de befinner seg i det grønne skiftet. En av innlederne, samfunnsforsker Oluf Langhelle, mener UiS står over for akkurat de samme utfordringene som Norge.

• Merete Vadla Madland

UiS blir meir internasjonal

(14.09.2017) UiS har nyleg fått eit heidersteikn frå EU-kommisjonen som gjer det enklare å tiltrekke gode, utanlandske forskarar til UiS.

• Helikopter

Luftfartssikkerhetskonferanse på Sola 18.-20. september

(30.08.2017) Årets Solakonferanse har tittelen: «Closing the Gap to Fixed Wing – How do We approach the Future? Én utfordring, mange muligheter?» - Hvor vil man med utviklingen innen offshore helikoptertransport?

• Student i Arkivenes hus

Rom for digital eksamen

(29.08.2017) UiS har leigd fjerde etasje i Arkivenes hus for å innfri universitetet si målsetjing om 80 prosent gjennomføring av digital eksamen.

• Ole Ringdal

Direktør for to år

(18.08.2017) To store oppgaver ligger på bordet til den nye universitetsdirektøren: iverksette ny organisasjonsmodell og forberede universitetet på enhetlig ledelse. Ole Ringdal liker utfordringer.

• Åse Helene Bakkevig Dagsland

Disputas om sosialisering til reiselivsbransjen

(17.08.2017) Åse Helene Bakkevig Dagsland disputerer for graden philosophiae doctor (ph.d.) ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet 22. august 2017. Hun har forsket på sosialisering til reiselivsbransjen.

• Lene Jørgensen

Disputas om risikomatrisens tiltrekningskraft

(17.08.2017) Lene Jørgensen disputerer for graden philosophiae doctor (ph.d.) ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet 25. august 2017. Hun har forsket på risikomatrisens tiltrekningskraft, anvendelse og effekter.

• Portrett av Sissel H. Jore, som forsker på samfunnssikkerhet og terrortrusler.

Ønsker mer forskning på terror og ekstremisme

(16.08.2017) Et ekspertutvalg, hvor senterleder Sissel H. Jore ved SEROS var med, mener det er behov for mer forskning på ekstremisme, terrorisme og radikalisering i Norge.

• Valglogo

Politisk debatt på Folken

(15.08.2017) StOr inviterer til politisk debatt om høyere utdanning på Folken tirsdag 22. august kl. 18.

• Førstelektor Jarmund Veland.

Velkommen til visning av dokumentar om Jarmund Veland

(28.06.2017) Den prisbelønnede dokumentaren om førstelektor Jarmund Veland, som levde sine siste år med sykdommen ALS, vises i Elise Ottesen Jensen hus fredag 30. juni kl. 10.00.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 41 til 50 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER