• Ole Andreas Engen presenterer Engen-rapporten

Diskuterte HMS med statsråden

(16.11.2017) Professor Ole Andreas Engen deltok på Arbeids- og sosialdepartementets seminar om helse, miljø og sikkerhet i petroleumsvirksomheten den 14. november.

• Professor Joshua Mok Ka-ho.

Åpent seminar med professor Joshua Mok Ka-ho

(14.11.2017) Velkommen til åpent seminar med professor Joshua Mok Ka-ho fra Lingnan University, Hong Kong. Temaet er hvordan ikke-statlige organisasjoner vurderer utfordringer og muligheter ved å lansere sosiale tjenester i Fastlands-Kina.

• Marit Boyesen, Harald Minge og Kristin Reitan Husebø

Velkommen til Verdiskapingsforum

(09.11.2017) Kom til UiS fredag 17. november og hør hvordan arbeids- og næringsliv og akademia kan jobbe tettere sammen for å fremme utvikling og innovasjon.

• Nicole Gola og Line Katrine Lie

Fremtidens bærekraftige campus

(09.11.2017) Medborgerskap og medskapelse var ett av svarene da UiS og Statsbygg inviterte til miniseminar og stilte spørsmålet: Hvordan kan vi sikre bærekraftig campusutvikling?

• Petroleumsgeologi får Læringsmiljøprisen for 2017

(08.11.2017) På faget petroleumsgeologi får studentene varierte arbeidsoppgaver og være med på forskningsaktiviteter. Det er to av mange grunner til at studentene trives så godt.

• Helge Bøvik Larsen og Henriette Thune.

Et steg videre for helseteknologisatsningen ved UiS

(06.11.2017) Helse, teknologi og helseteknologi har vært på dagsorden før. Nå skal det tverrfaglige samarbeidet i krysningen mellom helse og teknologi bli enda mer konkret, lover Henriette Thune og Helge Bøvik Larsen.

• Illustrasjon av framtidig campus.

Hvordan kan UiS sikre bærekraftig campusutvikling?

(31.10.2017) Statsbygg og Universitetet i Stavanger inviterer til miniseminar om hvordan man best kan utvikle et bærekraftig campusområde. Alle interesserte er hjertelig velkommen.

• Janne Stigen Drangsholt

– Forskningen må ut til folket

(30.10.2017) – I dag er det viktigere enn noensinne at solid, dokumenterbar forskning når ut til folk flest, fastslo hovedtaler Janne Stigen Drangsholt på årsfesten til Universitetet i Stavanger 30. oktober.

• Bilde av Marlene Spanger

Lunsj-seminar med Marlene Spanger, Aalborg University Copenhagen

(24.10.2017) Hva gjør følelser? Sirkulasjon av irritasjon, fiendtlighet og skam i feltarbeidet.

• UiS Campus Ullandhaug

Klyngestatus gir løft for smartbyen

(17.10.2017) Stavangers smartby-satsning, som UiS deltar i, har fått Arena-status. Det betyr over 2 millioner kroner i årlig tilskudd fra Forskningsrådet, Siva og Innovasjon Norge.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER