• UiS-stipendiat Lukasz Derdowski utenfor Norsk hotellhøgskole.

Stipendipraten: Bli kjent med Lukasz Derdowski

(14.03.2018) I månedens utgave av Stipendipraten treffer vi Lukasz Derdowski, som lar seg begeistre av naturopplevelser, reising og statistikk.

• 17. mai-feiring i Spania.

Flerspråklighet er viktig for omgangskretsen til norske deltidsboere i Spania

(12.03.2018) For norske borgere som har langtidsopphold på Costa Blanca har flerspråklighet stor betydning for hvilke sosiale sirkler man ferdes i.

• Kari Einarsen og Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim

– Forskar Grand Prix var ei unik oppleving!

(08.03.2018) – Forskar Grand Prix var ei oppleving utanom det vanlege, seier to som har delteke på formidlingskonkurransen i forsking som kvart år blir arrangert under Forskingsdagane i september. No kan ph.d.-kandidatar i Stavanger søke om å få delta i 2018.

• Else-Beth Roalsø.

Nekrolog: Else-Beth Roalsø

(07.03.2018) Else-Beth Roalsø døde 25. februar, 65 år gammel. Døden kom så alt for tidlig. Våre tanker går til familien og sønnene som nå må tåle savnet etter en sterkt tilstedeværende mor. De to sto moren bi til siste slutt.

• To studenter i TV-studio.

Full rulle med nyhetsprosjekt

(05.03.2018) Studenter fra journalistikk og fjernsyn- og multimedieproduksjon er i gang med årets nyhetsprosjekt. I to uker lager de daglige TV- og radiosendinger, pluss nettavis med nyheter fra Sør-Rogaland.

• Dr Peter Sheard

SIGN UP! Grant proposal workshop

(02.03.2018) Writing excellent grant proposals is very important if you want to become a successful scientist. The Research and innovation department at UIS have therefore invited Dr. Peter Sheard to give a 2-days grant proposal workshop 15th and 16th of March. Registration is now open, and we especially encourage everyone who plans to apply for FRIPRO in 2018 or 2019 to attend this workshop.

• Vindmøller i solnedgang.

Lanserer forelesningsserie om energi og bærekraft

(02.03.2018) Førstkommende mandag inviterer linjeforeningen for masterprogrammet Energy, Environment and Society og forskernettverket for miljøvennlig energi ved UiS til den første av en rekke åpne forelesninger om energi og bærekraft.

• Paneldebatt med fire deltagere.

Fagdag på SV

(28.02.2018) Eksterne var invitert for å sine gi innspill til fakultetets satsingsområder da Det samfunnsvitenskapelige fakultet samlet seg til fagdag for forskning tirsdag 27. februar.

• The Research Council of Norway logo

FRIPRO Kick-off 26th of February

(16.02.2018) Are you planning to apply for FRIPRO from the Research Council of Norway? Then you must join our FRIPRO Kick-off seminar Monday 26th of February. A FRIPRO evaluator will share top tips on what evaluators look for in a FRIPRO application, and experienced grant writers will give their best advice for the proposal writing process.

• Stipendiat Maria Gussgard Volckmar-Eeg i forgrunnen. Lys korridor i bakgrunnen.

Stipendipraten: ny spalte om UiS-stipendiater

(14.02.2018) I den nye spalten Stipendipraten blir vi bedre kjent med stipendiatene ved SV-fakultetet.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER