• The Research Council of Norway logo

FRIPRO Kick-off 26th of February

(16.02.2018) Are you planning to apply for FRIPRO from the Research Council of Norway? Then you must join our FRIPRO Kick-off seminar Monday 26th of February. A FRIPRO evaluator will share top tips on what evaluators look for in a FRIPRO application, and experienced grant writers will give their best advice for the proposal writing process.

• Stipendiat Maria Gussgard Volckmar-Eeg i forgrunnen. Lys korridor i bakgrunnen.

Stipendipraten: ny spalte om UiS-stipendiater

(14.02.2018) I den nye spalten Stipendipraten blir vi bedre kjent med stipendiatene ved SV-fakultetet.

• Ingvil Hellstrand

Formidlingspris til Ingvil Hellstrand

(05.02.2018) Ingvil Hellstrand, førsteamanuensis i Nettverk for kjønnsforskning, har fått formidlingspris av Norsk sosiologforening sammen med Marit Aure.

• Per Ramvi, styreleder i Validé, Anne Cathrin Østebø og Terje Handeland i Validé.

Validé fikk forsknings- og nyskapingsprisen 2017

(16.01.2018) Forsknings- og nyskapingsprisen 2017 gikk ikke til et selskap med oppstartsuksess, men til fagmiljøet som sørger for at næringslivsuksesser oppstår.

• Oluf Langhelle og Mohsen Assadi

Skal få fortgang på utviklinga mot eit nullutsleppsamfunn

(15.01.2018) Sju UiS-forskarar deltek i eit forskingssamarbeid mellom europeiske universitet og industri som skal utdanne høgt kvalifiserte energi-ekspertar og gje meir miljøvenlege energisystem i Europa.

• Illustrasjon av blodtrykket i kransarteriene som forsyner hjertemuskelen med blod fra hovedpulsåren.

Slik kan oljeteknologi hjelpe hjertepasienter

(11.01.2018) Målet er at leger skal kunne se om blodårene rundt hjertet er tette uten å gå inn i kroppen.

• Torbjørn Røe Isaksen holder strikketøy.

Student-gründere på speed-date med ministeren

(08.01.2018) – Hva? En strikkemaskin? Skal vi erstatte bestemødrene? Kunnskapsministeren fikk trigget nysgjerrigheten da han ble vist rundt i studentinkubatoren LevelUp.

• Jan Erik Karlsen har publisert boken «Visjoner for det gode arbeidsliv»

Bokutgivelse: Visjoner for det gode arbeidsliv

(08.01.2018) Professor emeritus Jan Erik Karlsen har publisert boken «Visjoner for det gode arbeidsliv» gjennom forlaget Cappelen Damm Akademisk. Boken er i bokhandelen fra denne uken.

• Torbjørn Røe Isaksen holder foredrag.

– Vi må først og fremst forebygge

(05.01.2018) Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen innledet Beredskapsrådets konferanse om forebygging av radikalisering med å understreke viktigheten av å styrke fellesskapsfølelsen i demokratiet vårt.

• Vladimir Putin. Foto: Wikimedia

Inviterer til konferanse om propaganda og tillit

(22.12.2017) Samfunnssikkerhetskonferansen den 4. januar samler fagfolk til utveksling av aktuelle tema som ny kald krig, propaganda, tillit i samfunnet og helsetjeneste i krig og krise.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER