• UiS-stipendiat Memory Jayne Tembo.

Stipendipraten: Bli kjent med Memory Jayne Tembo

(15.06.2018) Da Memory Jayne Tembo fikk tilbud om å flytte fra Malawi til Norge for å ta en mastergrad, takket hun ja uten å ha hørt om landet før. Nå ønsker UiS-stipendiaten å skape gjensidig tillitt mellom immigranter og det norske barnevernet.

• Illustrasjon av person på talerstol.

Gjesteforelesning om politisk kommunikasjon

(08.06.2018) Mandag 18. juni holder June Mario Haim, stipendiat ved Ludwig Maximilian University i Munchen, en gjesteforelesning om politisk kommunikasjon.

• Heidi Victoria Skeiseid.

Disputas om forbrukaråtferd

(05.06.2018) Heidi Victoria Skeiseid forsvarer 19. juni doktorgrada si i leiing ved Universitetet i Stavanger. Ho har forska på kva som er grunnen til at me oftare kjøper eit produkt når det blir presentert saman med et alternativ, enn når det blir presentert åleine.

• Styremedlemmer ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte ved UiS 7. juni 2108

(01.06.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 7. juni 2018. På dagsordenen står mellom anna økonomiske prognosar fram til 2021, budsjettforslag og organisasjon og leiing under tilsett rektor.

• Reidar Staupe-Delgado

Doktorgrad om krypande kriser

(01.06.2018) Reidar Staupe-Delgado (29) forsvarar 15. juni doktorgrada si i risikostyring og samfunnssikkerhet ved Det samfunnsvitskaplege fakultet ved Universitetet i Stavanger. I avhandlinga ser han på korleis krypande kriser kan handterast betre.

• nfr logo

FUNDING! 1.2 billion NOK available for innovation projects

(29.05.2018) Are you a researcher with an innovation project involving industry partners and / or public sector? Then your project can be eligible for innovation funding from The Research Council of Norway (RCN). This fall, more than 1 billion NOK is earmarked innovative industry projects, while 125 million NOK is earmarked innovative public sector projects.

• Inge Særheim på scenen.

Bli med på Forsker standup 2018

(16.05.2018) Er du forsker og har lyst til å fortelle i 15 minutter om forskningen din til et interessert publikum på Kåkå? Du trenger ikke være morsom, men kjekt om du klarer å begeistre.

• Susan Peisan Chen

Disputas om kunnskapsleiing i endring

(09.05.2018) Susan Peisan Chen forsvarer 23. mai doktorgrada si i leiing ved Det samfunnsvitskapelege fakultet. Ho har forska på korleis ulike leiartypar handterer kunnskap under nedbemanning.

• Stipendiat Stine Nygård Ravndal ser ut av vinduet på kontoret sitt på UiS.

Bli kjent med stipendiat Stine

(03.05.2018) Når stipendiat Stine Ravndal Nygård er på jakt etter nye ideer, løper hun i fjellet – men aller høyest puls får hun når hun leser en interessant forskningsartikkel.

• salat i petriskål

90 MNOK for research on agriculture and the food industry. Mandatory outline deadline May 2nd 2018

(27.04.2018) The Research council of Norway (RCN) is calling for research proposals that aim to develop new knowledge for the agricultural and food sector and generate benefits for users in the short and long term. A mandatory outline must be submitted to the call MATFONDAVTALE by May 2nd to be permitted to apply for this grant by September 12th 2018.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER