• Portrett av Else Cathrine Rustad

Disputas om eldre pasienters opplevelse av brukermedvirkning

(13.12.2017) Else Cathrine Rustad har tatt doktorgrad i helse og medisin ved Universitetet i Stavanger. Hennes avhandling bidrar med viktig kunnskap om pasienters overføringsløp fra sykehus til kommunal helsetjeneste.

• Øystein Lund Bø, Siri M. Kalvig og Helleik L. Syse.

Millioner til grønne bygg og sikrere tunneler

(11.12.2017) En satsing på smarte og nye løsninger for grønne bygg og bydeler igangsettes etter at Forskningsrådet ga 10 millioner til prosjektet Smart Energy Hub. Fylkeskommunen, næringslivet og UiS følger opp med ytterligere midler.

• Studenter i auditorium.

Terrorbekjempelse på universitetene

(08.12.2017) Kunnskapssektoren må tenke nøye gjennom sin rolle i radikaliseringsforebyggingen og ikke innføre tiltak som kan gå mot de verdiene som disse institusjonene står for, mener to UiS-forskere.

• Nytt kurs for PhD-veiledere

Nytt kurs for PhD-veiledere ved UiS

(07.12.2017) UiS har siden 2013, i samarbeid med UiA og UiN, arrangert veilederutviklingskurs for PhD-veiledere. Kurset har vært det første av sitt slag i Norge, og vært fremhevet som beste praksis i Universitets- og høgskolerådet sitt notat om bedre karrierepolitikk for vitenskapelig personale i UH-sektoren. På grunn av stor pågang har UiS nå også utviklet et eget internt PhD-veilederkurs bygget over samme lest, og med dette dobler vi tilbudet for egne ansatte.

• Christmas at  Museum of Archaeology

Familiy Sunday at Museum of Archaeology

(05.12.2017) Museum of Archaeology invites all UiS employees and their families to a free family day on Sunday, December 10th. Join the tour "Yule before Jesus", make spice bags at the christmas workshop and eat "julegrøt" in our café.

• Jul på Arkeologisk museum

Familiesøndag på Arkeologisk museum

(05.12.2017) Arkeologisk museum inviterer alle UiS-ansatte med familier til en gratis familiedag søndag 10. desember. Bli med på omvisningen Jól før Jesus, lag krydderposer på jóleverksted og spis julegrøten hos oss.

• Ny Forskrift om studier og eksamen

(01.12.2017) Fredag 1. desember 2017 trer ny Forskrift om studier og eksamen ved Universitetet i Stavanger i kraft.

• Rektor Marit Boyesen holder tale for forsamling

Feiret gründersatsing og innovasjonsforskning

(30.11.2017) Nylig feiret innovasjonsmiljøet på Ullandhaug seg selv med åpning av inkubatorer og markering av 10 år med innovasjonsforskning.

• Kjell Pahr-Iversen og Aud Sæbø.

Populær Kjell Pahr-Iversen-utstilling

(24.11.2017) Over 200 ville være med å hylle kunstneren og hans malerkunst fredag 24. november på Universitetet i Stavanger.

• Studentgründere rundt et bord

Åpner studentinkubatoren med fest

(23.11.2017) Tirsdag åpner studentinkubatoren LevelUp som skal hjelpe studentbedrifter i oppstartsfasen. Bli med å feire i nye lokaler i Måltidets hus.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER