• To kvinner ser på en skjerm

Høring om organisering og ledelse

(15.04.2016) Fredag 15. april sendes forslagene for faglig organisering, administrativ organisering og styring og ledelse ved UiS ut på høring.

• Kontorlandskap

«Organisasjonsstrukturen ved Universitetet i Stavanger – synspunkter fra de ansatte»

(14.04.2016) I forbindelse med at det ble sendt ut spørreskjema for å evaluere ordningen med fakultets- og instituttstyrer ved UiS, avtalte NIFU (Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning) og UiS å samtidig spørre om betydningen av institutt- og fakultetsstruktur for kvalitet i utdanning og forskning, for samarbeid på tvers av fag og for profilering av fagmiljøer.

• Skilt med navn på institutt

Evaluering av ordningen med fakultets- og instituttstyrer ved UiS

(08.04.2016) Les rapport utarbeidet av NIFU med evaluering av ordningen med fakultets- og instituttstyrer ved UiS.

• John Møst, Kjersti Melberg og Marit Boyesen på allmøte

Se opptak av allmøtet

(16.03.2016) Onsdag 15. mars var det allmøte på UiS om prosessen med organisasjonsutvikling. Her kan dere se opptak av møtet og laste ned presentasjonen.

• Arkivbilde fra allmøte ved Universitetet i Stavanger

Allmøte om OU-prosjektet

(14.03.2016) Alle ansatte og studenter inviteres til allmøte om organisasjonsutviklingsprosjektet tirsdag 15. mars klokken 12.30. Møtet holdes i auditorium 1 i Kjell Arholms hus.

• Folk som diskuterer rundt et bord

Les tilbakemeldingene i OU-prosessen

(09.03.2016) Her kan du lese tilbakemeldingene som er kommet til prosjektgruppen for OU-prosessen fra ansatte og studenter. Husk allmøtet om OU-prosjektet tirsdag 15. mars.

• Kjersti Melberg er prosjektleder for organisasjonsutviklingsprosjektet ved UiS

Gi innspill til organisasjonsutviklingsprosessen

(09.02.2016) Alle ansatte og studenter inviteres til å gi tilbakemeldinger til prosjektgruppen innen 1. mars 2016.

• Campus UiS

Et bedre og mer effektivt UiS

(18.12.2015) UiS har startet et større organisasjonsutviklingsprosjekt for å forbedre resultatene og få en mer effektiv organisering.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4     Neste »
Viser fra 31 til 38 av totalt 38 artikler

Masterplan

Masterplanen synliggjør status for de ulike delprosjektene i OU-prosessen.

Status pr 17.11.2017

Status pr 6.10.2017