Fokus på forskning på Det helsevitenskapelige fakultet – NFR og samarbeidsmuligheter

Forsker du innen fagområder som kan relateres til helse? Planlegger du å søke om midler fra Norges Forskningsråd i 2018? Da kan seminaret på Det helsevitenskapelige fakultet 13. mars 2018 kl 10-12 være noe for deg.

Det helsevitenskapelige fakultet inviterer sammen med Forsknings- og innovasjonsavdelingen til seminaret «Fokus på forskning – NFR og samarbeidsmuligheter». Her kan du møte NFR-koordinator Kristin Aaser Lunde (FIA) som bistår fra sentralt hold i forbindelse med utarbeidelse av søknader og leder for det nyoppstartede Nettverk for helse og helseteknologi Hanne Røland Hagland (HV).  Vi har også invitert forskningsleder Vibeke Hervik Bull (Tannhelse Rogaland) som allerede er involvert i felles søknader med forskere fra HV, og som ønsker å presentere mulighetene for videre tverrfaglig samarbeid for flere. Prosjektøkonom Hilde Norheim som er den i AØV som har bistår med å sette opp budsjetter i søknader for oss, kommer også innom. Dette er et godt sted å etablere kontakt med tanke på årets søknader om du ikke allerede har gjort det.

Program:

Tirsdag 13. mars, 10:00 – 12:00, KA S-037 (personalkantina)

• 10:00-10:05 - Velkommen ved prodekan for forskning Henriette Thune (HV)
  • 10:05-10:50 - Kristin Aaser Lunde (FIA): NFR-utlysninger innen helse med frist i april og til høsten
  • 10:50- 11:15 - Hanne Røland Hagland (HV): Nettverk for helse og helseteknologi - forskning og forskningssamarbeid
  • 11:15-11:40 - Vibeke Hervik Bull (Tannhelse Rogaland): Kompetansesenteret ved Tannhelse Rogaland, eksisterende og framtidig samarbeid
  • 11:40-12:00 - Åpen diskusjon

Ingen påmelding nødvendig, her er det bare å møte opp.

Ved spørsmål, ta kontakt med Henriette Thune eller Kristin Aaser Lunde

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (02.03.2018)

helseteam
Styrer og råd ved HV