• Energi 21

Innspillseminar ENERGI21

(25.03.2018) Den nasjonale strategien for forskning og utvikling av ny klimavennlig energiteknologi – ENERGI21 – skal få ny strategi. Tirsdag 3. april fra 10-12 arrangeres det innspill-seminar i Arkivenes hus på Ullandhaug.

• Sjukepleiestudentar og rettleiar snakkar saman rundt eit bord.

14 millionar til betre sjukepleiepraksis

(20.03.2018) Sjukepleiestudentar er i praksis halvparten av studietida. Eit stort prosjekt ved UiS skal gi studentane betre oppfølging i deira første praksis på sjukeheim.

• illustrasjonsfoto

Velkommen til skriveseminar for vitenskapelig ansatte

(20.03.2018) Dette er et seminar for deg som ønsker å jobbe intensivt med egen tekst. Seminaret passer for deg som ikke finner tid til skriving i hverdagen, og som vil være med på et strukturert seminar med hovedmål å produsere egen tekst. Seminaret er for vitenskapelige ansatte ved TN og HV.

• mikroskoplinse

In need of funding for research infrastructure? Important deadline May 15th

(16.03.2018) Funding for research infrastructure is now available through the INFRASTRUKTUR call from The Research Council of Norway (RCN). RCN will fund infrastructure from 2 – 200 mnok for infrastructure of national character that will give Norwegian research communities access to relevant, up-to-date infrastructure that supports high-quality research and innovation. A mandatory outline must be submitted by 15th of May 2018.

• Verdensrommet.

Fra space til helse og velferdsteknologi

(09.03.2018) Teknologi utviklet for å løse krevende utfordringer i verdensrommet kan overføres til jordelivet. Noen slike teknologier har sklidd inn i hverdagene vår uten at vi tenker på dem som et romprodukt; chipsposen er et slikt eksempel.

• Kari Einarsen og Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim

– Forskar Grand Prix var ei unik oppleving!

(08.03.2018) – Forskar Grand Prix var ei oppleving utanom det vanlege, seier to som har delteke på formidlingskonkurransen i forsking som kvart år blir arrangert under Forskingsdagane i september. No kan ph.d.-kandidatar i Stavanger søke om å få delta i 2018.

• Dr Peter Sheard

SIGN UP! Grant proposal workshop

(02.03.2018) Writing excellent grant proposals is very important if you want to become a successful scientist. The Research and innovation department at UIS have therefore invited Dr. Peter Sheard to give a 2-days grant proposal workshop 15th and 16th of March. Registration is now open, and we especially encourage everyone who plans to apply for FRIPRO in 2018 or 2019 to attend this workshop.

• helseteam

Fokus på forskning på Det helsevitenskapelige fakultet – NFR og samarbeidsmuligheter

(02.03.2018) Forsker du innen fagområder som kan relateres til helse? Planlegger du å søke om midler fra Norges Forskningsråd i 2018? Da kan seminaret på Det helsevitenskapelige fakultet 13. mars 2018 kl 10-12 være noe for deg.

• Illustrasjonsbilde. Tre anestesisykepleiere / leger simulerer en operasjon.

Nytt masteremne i simulering

(27.02.2018) Fra høsten tilbyr UiS masteremnet «Simuleringsbasert læring» som valgfritt emne på Master i helsevitenskap. Emnet er generisk og bør være interessant for langt flere enn helsepersonell.

• Christina Risa

Disputas om forholdet mellom jordmor og den gravide

(21.02.2018) Christina Furskog Risa disputerer for doktorgraden i utdanningsvitenskap ved Universitetet i Stavanger 23. februar 2018. Hun har sett på hvordan jordmødre kan skape tillit mellom seg og pasienten/brukeren. Furskog Risa har spesielt sett på forholdet mellom jordmor og gravide med diabetes.

« Forrige     1 | 2 | 3     Neste »
Viser fra 11 til 20 av totalt 27 artikler

Styrer og råd ved HV