• Sykepleiestudenter trener på å snu pasient i seng.

Ny sykepleielab

(21.02.2018) På den splitter nye sykepleielaben har sykepleiestudentene dobbelt så mye plass til realistisk trening. – Å trene er faktisk det gøyeste, mener studentene selv.

• The Research Council of Norway logo

FRIPRO Kick-off 26th of February

(16.02.2018) Are you planning to apply for FRIPRO from the Research Council of Norway? Then you must join our FRIPRO Kick-off seminar Monday 26th of February. A FRIPRO evaluator will share top tips on what evaluators look for in a FRIPRO application, and experienced grant writers will give their best advice for the proposal writing process.

• illustrasjonsfoto

Velkommen til skriveseminar for vitenskapelig ansatte

(16.02.2018) Dette er et seminar for deg som ønsker å jobbe intensivt med egen tekst. Seminaret passer for deg som ikke finner tid til skriving i hverdagen, og som vil være med på et strukturert seminar med hovedmål å produsere egen tekst. Seminaret er for vitenskapelige ansatte ved TN og HV.

• Karina Aase

25 millioner til toppforskning på kvalitet og pasientsikkerhet

(31.01.2018) Professor Karina Aase og forskningssenteret SHARE får 25 millioner til toppforskning på kvalitet og pasientsikkerhet. Tildelingen gis til miljøer med potensial til å bli internasjonalt ledende.

• UiS-logo

Styremøte ved UiS torsdag 8.februar

(29.01.2018) Det blir avholdt styremøte for UiS torsdag 8.februar 2018. ​På dagsorden står mellom anna årsrekneskap, endeleg budsjettfordeling og dei fakultære strategiane.

• Per Ramvi, styreleder i Validé, Anne Cathrin Østebø og Terje Handeland i Validé.

Validé fikk forsknings- og nyskapingsprisen 2017

(16.01.2018) Forsknings- og nyskapingsprisen 2017 gikk ikke til et selskap med oppstartsuksess, men til fagmiljøet som sørger for at næringslivsuksesser oppstår.

• Iselin Nybø. Olaug Bollestad, Bent Høie og Solveig Horne

Ny helsekommisjon til Stavanger

(18.12.2017) Den nye kommisjonen som skal undersøke alvorlige hendelser i helse- og omsorgstjenesten, skal ligge i Stavanger. Det kunngjorde helse- og omsorgsminister Bent Høie på UiS 18. desember.

• Portrett av Else Cathrine Rustad

Disputas om eldre pasienters opplevelse av brukermedvirkning

(13.12.2017) Else Cathrine Rustad har tatt doktorgrad i helse og medisin ved Universitetet i Stavanger. Hennes avhandling bidrar med viktig kunnskap om pasienters overføringsløp fra sykehus til kommunal helsetjeneste.

Styrer og råd ved HV

Følg med på: