• Elise Ottesen Jensen hus.

Påminnelse: Hva? Hvorfor? Hvem? - Seminar om utdanningsledelse

(19.04.2018) Påminnelse om seminar om utdanningsledelse ved UiS tirsdag 24. april. Her vil du blant annet få innføring i studieprogramledelse og utdanningsledelse, og få vite mer om hva universitetslærerarbeidet dreier seg om.

• Gunhild Bjaalid

Disputas om god sykehusledelse

(19.04.2018) Gunhild Bjaalid forsvarer sin doktorgradsavhandling i ledelse ved Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger 20. april 2018. Hun har forsket på organisatoriske endringer i sykehusene.

• Monica G. Mitchell på Folken-scenen i 2016.

Vil du delta på Forsker Grand Prix?

(18.04.2018) Er du ph.d.-kandidat og har lyst til å bli en god formidler? Da er Forsker Grand Prix kanskje noe for deg!

• Nokuts logo

Velkommen til NOKUTs frokostseminar om Studiebarometeret

(17.04.2018) NOKUT inviterer til frokostseminar på UiS 25. april kl 08:00-09:30.

• Illustrasjonsbilde.

Påminnelse: Åpent seminar om digital vurdering og adaptiv læring

(17.04.2018) Vi minner om det åpne seminar for både vitenskapelige ansatte og administrative ansatte om digital vurdering og adaptiv læring. Arrangementet går av stabelen torsdag 26. april mellom klokka 09.00-13.00 i auditorium AR V-101, Arne Rettedals hus.

• Illustrasjonsbilde fra campus.

UiS øker mest på forskning

(13.04.2018) Universitetet i Stavanger hadde i fjor 26,8 prosent flere forskningspoeng enn året før. Det er den største prosentvise økningen blant alle universitetene i landet.

• Energi 21

Innspillseminar ENERGI21

(25.03.2018) Den nasjonale strategien for forskning og utvikling av ny klimavennlig energiteknologi – ENERGI21 – skal få ny strategi. Tirsdag 3. april fra 10-12 arrangeres det innspill-seminar i Arkivenes hus på Ullandhaug.

• Sjukepleiestudentar og rettleiar snakkar saman rundt eit bord.

14 millionar til betre sjukepleiepraksis

(20.03.2018) Sjukepleiestudentar er i praksis halvparten av studietida. Eit stort prosjekt ved UiS skal gi studentane betre oppfølging i deira første praksis på sjukeheim.

• illustrasjonsfoto

Velkommen til skriveseminar for vitenskapelig ansatte

(20.03.2018) Dette er et seminar for deg som ønsker å jobbe intensivt med egen tekst. Seminaret passer for deg som ikke finner tid til skriving i hverdagen, og som vil være med på et strukturert seminar med hovedmål å produsere egen tekst. Seminaret er for vitenskapelige ansatte ved TN og HV.

• Bilde av blå himmel med tekst om foredraget.

Åpent foredrag: Motivasjon; nøkkel til livsstilsendring?

(19.03.2018) Livsstilsendringer er utfordrende! Mange strever med å finne energi og motivasjon for dette. Helsepersonell kan ha en avgjørende rolle i å bidra til motivasjon for endring. Et viktig spørsmål er derfor; hvordan kan helsepersonell stimulere til optimal motivasjon?

« Forrige     1 | 2 | 3     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 24 artikler

Styrer og råd ved HV