Klingende kåseri med Per Dahl: "Kjenner du igjen musikken?"

Kjenner du igjen musikken? Et klingende kåseri ved Per Dahl. Tirsdag 19. mai kl. 19.30 ved Norsk Lydinstitutt Bjergsted terrasse 5A. Billetter ved inngangen à kr.100.- Studenter og pensjonister kroner 50.

I dag har vi stor tilgang til mange ulike fortolkninger av ett og samme musikkverk. På tirsdagens Klingende kåseri vil Per Dahl presentere en rekke eksempler som gir grunnlag for å stille spørsmålet: Hvor langt går det an å tøye grensene i fortolkningen av et verk, uten at vi mister mulighet til å kjenne igjen verket? Og hva er det som gjør at vi kjenner igjen noen musikkstykker lettere enn andre?

Velkommen til Bjergsted!

Event’en på Facebook: https://www.facebook.com/events/1565949930325437/
Hjelp oss spre nyheter: klikk «deltar» der og invitér deres venner, og «del» gjerne arrangementet på deres profil!

Per Dahl & Norsk Lydinstitutt!

Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (13.05.2015)

Klingende kåseri med Per Dahl