Allmøte om fusjon 9. april

Rundt 300 møtte opp da rektor og universitetsdirektør ved Universitetet i Stavanger inviterte til allmøte om fusjonen mellom Universitetet i Stavanger og Høgskolen Stord/Haugesund i dag.

Rektor informerte først kort om strukturmeldingen som ble presentert av kunnskapsministeren like før påske, før hun videre informerte om status for fusjonsarbeidet mellom Universitetet i Stavanger og Høgskolen Stord/Haugesund.

HR-direktør Halfdan Hagen informerte om personalbehandling ved omstilling mens strategi- og kommunikasjonsdirektør Anne Selnes informerte om kommunikasjonsarbeidet i tilknytning til fusjonsprosessen.

Presentasjonen: Allmøte om fusjon 090415 (2) (powerpoint)

Les mer om fusjonsarbeidet på vår felles fusjonsside.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (10.04.2015)

HSH-logo og UiS-logo
FUSJON: Fram til styrebehandling i juni foreligger nå en intensjonsavtale om fusjon mellom HSH og UiS.