Lesesenteret med julekalender på Facebook

Hver dag fram til jul vil en ny luke åpnes med boktips fra de ansatte på Lesesenteret. Har du behov for tips til julepresanger, eller bare tips til hva du selv skal lese i juleferien, så vil du få gode innspill her.

At de ansatte på Lesesenteret er en lesende forsamling vil vel ikke overraske noen. Alle de ansatte er utfordret til å komme med sine boktips. Og i denne fine blandingen av førsteamanuensiser, universitetslektorer, førstekonsulenter og professorer er det en like fin blanding av bøker som anbefales. Det er et vidt spekter av genrer, - fra barne- og ungdomsbøker til fagbøker. Og selvsagt flere, gode skjønnlitterære bøker for voksne.

- Bruk av sosiale medier er en del av den satsingen vi gjør for å få flere fagressurser formidlet via nettet. Våre målgrupper er spredt over hele Norge, og ved hjelp av sosiale medier kan vi nå fram til mange av dem, sier senterleder Åse Kari H. Wagner.

Første luke i julekalenderen er allerede åpnet. Trude Hoel startet det hele med presentasjon av en barnebok hun mener passer like godt for middelaldrene menn som for små barn.

- Det er kjekt å få litt blest om vår tilstedeværelse på Facebook. Dette kan bli en nyttig kanal til å nå våre brukere over hele landet, som et supplement til de andre nettressursene vi har, sier Wagner.

Følg julekalenderen på Lesesenterets Facebookside.

Sist oppdatert av Trond Egil Toft (01.12.2011)

Julestjerne og lys - fra julekalenderfilmen