Åpent møte med statsråd Tora Aasland tirsdag 11. januar

Minister for forskning og høyere utdanning, Tora Aasland, besøker UiS i kommende uke. I den anledning inviteres alle ansatte ved Det humanistiske fakultet til åpent møte om lærerutdanningene, fra førskole til lektorutdanning. Statsråden vil holde innlegg før det åpnes for diskusjon.

Aasland vil redegjøre for hvordan departementet ser for seg lærerutdanningene framover, hva som vektlegges i disse og drøfte dette med de frammøtte.

Lærerutdanningene i Norge er i vinden. Arbeidet med implementering av ny grunnskolelærerutdanning, lektorutdanning og oppfølging etter NOKUTs evaluering av førskolelærerutdanninger pågår for fullt ved UiS. KD har signalisert at det skal igangsettes et arbeid med å videreutvikle lærerutdanningen fra 8. til 13. trinn.

Tid: Tirsdag 11. januar kl. 10.30-11.30
Sted: Arne Rettedals hus, Ø-110

Vi håper så mange som mulig kan delta.

Velkommen!

Tor Hauken, dekan
Odd Folke Topland, fakultetsdirektør

Sist oppdatert av (05.01.2011)