Lyst å ta kurs i Australia?

Er du ph.d.-stipendiat innen utdanningsvitenskap? Nå har du mulighet til å ta et kurs i Australia.

Kurset «Research in Early childhood education for global citizenship: Belonging, sustainability, and transformative education» tilbys på ph.d.-programmet i utdanningsvitenskap. Dette er et internasjonalt og tverrfaglig ph.d.-kurs som er utviklet av Institutt for barnehagelærerutdanning ved Universitetet i Stavanger, og som vil foregå ved Queensland University of Technology (QUT) i Brisbane, Australia.

Hvordan søke?

For å søke på dette kurset, må du sende en søknad til Audny Molnes ved UiS. All undervisning vil foregå på engelsk, og vil bli gitt av blant andre Anita Berge, Eva Johansson, Barbara Sageidet Tuula Skarstein og Berit Zachrisen ved UiS, og Julie Davis, Ann Farrell, Lyndal O’Gorman, Jo Lunn, Melinda Miller, Maryanne Theobald,  Jackie Bennett og Yvonne Paujik ved Queensland University of Tecnhology.

Dette kurset gir 5 studiepoeng, og søknadsfristen er 16. mars 2018. Lurer du på noe angående dette? Ta kontakt med Eva Johansson. Du kan også lese mer under kursbeskrivelsen her

Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (13.02.2018)