Foredrag om språkopplæring blant minoritetsspråklige vgs-elever

Tirsdag 19. september klokka 18.30 holder Una Bjørnseth Haugen ved Fylkesmannen i Rogaland foredrag om hvilke rettigheter minoritetsspråklige elever i de videregående skolene har knyttet til språkopplæring. Kveldsforedraget er åpent for alle.

Kveldsforedraget blir arrangert av Universitetet i Stavanger og Fylkesmannen i Rogaland i forbindelse med satstingen kompetanse for mangfold. Foredraget er en del av en rekke med forelesningermed faglig relevant påfyll innen mangfoldstematikk. Kveldsforedraget er åpent for alle, men vil være spesielt relevant for ledere og lærere i videregående skoler, lærerstudenter, lærerutdannere og andre interesserte.

Minoretsspråkliges rettigheter

Tirsdagens forelesninger blir holdt av Una Bjørnseth Haugen i utdanningsavdelingen, Fylkesmannen i Rogaland. Foredraget vil dreie seg om hvilke rettigheter minoritetsspråklige elever i de videregående skolene har knyttet til språkopplæring. Una Bjørnseth Haugen jobber spesielt med minoritetsspråklige, inkludert flyktninger, og deres rettigheter i barnehage og grunnopplæring. I tillegg til opplæring og elevvurdering for alle elevgrupper i grunnopplæringen, gjennom informasjon og veiledning, klagebehandling og tilsyn.

Foredraget blir holdt i aud. V-101 i Arne Rettedals hus ved Universitetet i Stavanger mellom klokka 18.30-20.00 tirsdag 19. september. Meld deg på ved å følge denne linken. Det blir servert te og kaffe i forbindelse med foredraget.

Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (21.09.2017)

Foredrag ved Campus Ullandhaug.
Kveldsforedraget blir arrangert av Universitetet i Stavanger og Fylkesmannen i Rogaland.