Mozarts Tryllefløyten

Velkommen til sangstudentene ved IMD sin årlige operaoppsetning! I år fremføres Mozarts "Tryllefløyten" i Lille Konsertsal i Bjergsted. Søndag 24. april kl 19.30. Billetter: 150,- / barn og student 80,- / VIP 200,- kjøpes i Stavanger konserthus og på www.billettportalen.no.

Du har neppe sett Tryllefløyten framført på denne måten før, så her er det bare å sette av dagen!

Sangstudentene setter opp Mozarts høyt elskede Tryllefløyten, der vi følger de kjente karakterene prins Tamino, som drar ut på eventyr for å redde sin kjære prinsesse Pamina. Nattens dronning, som gir seg ut for å være på Taminos lag men som viser seg å være alt annet... De tre damene, som gjør alt hva Nattens dronning befaler. Papageno, som fanger fugler for Nattens dronning, og drømmer om å treffe en vakker jente. De tre guttene, som leder Tamino og Papageno gjennom deres farefulle ferd. Pamina, datter av Nattens dronning som sitter fanget hos Sarastro. Sarastro, den mektige (og onde?) ypperstepresten. Og Papagena, forkledd som en gammel dame, på jakt etter kjærligheten.

Sted: Lille Konsertsal, Bjergsted
Billetter: 150 / barn og student 80 / VIP 200
kjøpes i Stavanger konserthus og på www.billettportalen.no.
VIP-billetter gjelder for et lite antall reserverte plasser helt foran ved scenen. Så lenge du møter opp senest fem minutter før forestilling så er du sikret plassen.

Lys: Børe Borrevik
Regikonsulenter: Berit Aarrestad og Mette Arnstad

Sist oppdatert av Lena Crosby Haug (19.04.2016)

Tryllefløyten