• Blåserne ved Fakultet for utøvende kunstfag spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted

Vakkert og virtuost del 4

(25.01.2018) Blåserne ved Fakultet for utøvende kunstfag spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted tirsdag 24. april.

• Kristian Evjen spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted

Konsert med Kristian Evjen, klaver

(25.01.2018) Stipendiat ved Fakultet for utøvende kunstfag Kristian Evjen spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted mandag 23. april.

• Fernando Cruz spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted

Chopinaften med Fernando Cruz, klaver

(25.01.2018) Universitetslektor Fernando Cruz spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted tirsdag 17. april.

• Cellostudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag inviterer til eksamensforberedende konsert

Eksamensforberedende konsert cello

(25.01.2018) Cellostudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag spiller konsert i Rom 1301, Bjergsted mandag 28. mai.

• Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin eksamensforestilling i koreografi

Studentenes eksamensforestilling i koreografi I

(25.01.2018) Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin eksamensforestilling i koreografi i Black Box Bjergsted, fredag 6. april.

• Den middelalderske ikke-kirkelige diktsamlingen O Fortuna danner utgangspunktet for Carmina Burana av Carl Orff

Carmina Burana

(25.01.2018) Studenter fra Fakultet for utøvende kunstfag bidrar ved fremføringen av Carl Orffs storslåtte verk for orkester, kor og solister i Stavanger konserthus onsdag 21. og torsdag 22. mars.

Vakkert og virtuost del 3

(25.01.2018) Blåserne ved Fakultet for utøvende kunstfag spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted tirsdag 20. mars.

• Klaverstudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted

Klaveraften med fakultetets studenter

(25.01.2018) Klaverstudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag inviterer til konsert i Lille konsertsal, Bjergsted tirsdag 13. mars.

• Musikk av Franz Liszt står på programmet når Hans Petter Tangen spiller solokonsert i Lille konsertsal, Bjergsted

Konsert med Hans Petter Tangen, klaver

(25.01.2018) Universitetslektor Hans Petter Tangen spiller solokonsert i Lille konsertsal, Bjergsted tirsdag 27. februar.

• Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin avslutningsforestilling i samtidsdans

Ny dans i Sandnes kulturhus

(24.01.2018) Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin avslutningsforestilling i samtidsdans i Sandnes kulturhus søndag 11. mars.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 41 til 50 av totalt 50 artikler