• Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø tester ut VR-briller.

Testet VR-briller i det digitale verkstedet

(20.02.2018) Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø fikk teste ut gøyale digitale læremidler og lære mer om digitalisering og studentrekruttering da hun besøkte lærerutdanningene ved UiS.

• The Research Council of Norway logo

FRIPRO Kick-off 26th of February

(16.02.2018) Are you planning to apply for FRIPRO from the Research Council of Norway? Then you must join our FRIPRO Kick-off seminar Monday 26th of February. A FRIPRO evaluator will share top tips on what evaluators look for in a FRIPRO application, and experienced grant writers will give their best advice for the proposal writing process.

• Studenter på lesesal.

Lyst å ta kurs i Australia?

(13.02.2018) Er du ph.d.-stipendiat innen utdanningsvitenskap? Nå har du mulighet til å ta et kurs i Australia.

• Utdanningskonferansen.

Sang og fersk forskning samlet utdanningssektoren

(07.02.2018) Over 200 ansatte fra barnehager, skoler og andre utdanningsaktører i fylket deltok i dag på Utdanningskonferansen for å få et innblikk i all den spennende forskningen som foregår på feltet.

• Egil Gabrielsen

En skikkelig skolemann

(31.01.2018) Egentlig hadde visst Egil Gabrielsen (70) lovet kona å gå av med pensjon for lenge siden. Men det var bare så mye spennende som måtte gjøres ferdig på jobb først.

• Elizabeth Norberg-Schulz inviterer til operagalla i Stavanger konserthus og Sandnes kulturhus

Elizabeth Norberg-Schulz inviterer til storslått operagalla

(29.01.2018) Professor Elizabeth Norberg-Schulz og Fakultet for utøvende kunstfag inviterer til storslått operagalla i Stavanger konserthus fredag 23. og søndag 25. februar og i Sandnes kulturhus mandag 26. februar.

• Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin sommerforestilling på Tou Scene

Sommerforestilling med dansestudentene

(26.01.2018) Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag setter opp sin sommerforestilling med eksterne koreografer på Tou Scene torsdag 31. mai.

• Klaverstudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag spiller vårkonsert i Lille konsertsal, Bjergsted

Maiklanger med klaverstudentene

(26.01.2018) Klaverstudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted tirsdag 8. mai.

• Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin eksamensforestilling i koreografi

Studentenes eksamensforestilling i koreografi II

(26.01.2018) Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag presenterer sin eksamensforestilling i koreografi i Black Box Bjergsted mandag 7. og tirsdag 8. mai.

• Bjergsted symfoniorkester spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted

Solistkonsert med Bjergsted symfoniorkester

(26.01.2018) Fakultet for utøvende kunstfags eget symfoniorkester spiller konsert med studentsolister i Lille konsertsal, Bjergsted fredag 4. mai.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler