• Cellostudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag inviterer til konsert i Lille konsertsal

Celloensemblekonsert

(03.04.2018) Cellostudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted tirsdag 10. april.

• Appen Treslag.

Har pensum med seg i lomma

(27.03.2018) Når studentene skal lære seg navnene på nye arter i naturfagen, kan de bare fiske opp mobilen fra lomma. Dette drar de nytte av i undervisningen, men også på fest.

• Energi 21

Innspillseminar ENERGI21

(25.03.2018) Den nasjonale strategien for forskning og utvikling av ny klimavennlig energiteknologi – ENERGI21 – skal få ny strategi. Tirsdag 3. april fra 10-12 arrangeres det innspill-seminar i Arkivenes hus på Ullandhaug.

• mikroskoplinse

In need of funding for research infrastructure? Important deadline May 15th

(16.03.2018) Funding for research infrastructure is now available through the INFRASTRUKTUR call from The Research Council of Norway (RCN). RCN will fund infrastructure from 2 – 200 mnok for infrastructure of national character that will give Norwegian research communities access to relevant, up-to-date infrastructure that supports high-quality research and innovation. A mandatory outline must be submitted by 15th of May 2018.

• Ann Elisabeth Laksfoss Cardozo

Nordmenn i Alicante

(15.03.2018) Ann Elisabeth Laksfoss Cardozo forsvarer sin doktorgradsavhandling i lesevitenskap ved Universitetet i Stavanger mandag 19. mars 2018. Hun har forsket på norske migranter i Alicante i Spania.

• Kari Einarsen og Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim

– Forskar Grand Prix var ei unik oppleving!

(08.03.2018) – Forskar Grand Prix var ei oppleving utanom det vanlege, seier to som har delteke på formidlingskonkurransen i forsking som kvart år blir arrangert under Forskingsdagane i september. No kan ph.d.-kandidatar i Stavanger søke om å få delta i 2018.

• Dr Peter Sheard

SIGN UP! Grant proposal workshop

(02.03.2018) Writing excellent grant proposals is very important if you want to become a successful scientist. The Research and innovation department at UIS have therefore invited Dr. Peter Sheard to give a 2-days grant proposal workshop 15th and 16th of March. Registration is now open, and we especially encourage everyone who plans to apply for FRIPRO in 2018 or 2019 to attend this workshop.

• Barnehagebarn i skogen. Sitter og ser på en som spiller gitar.

Sats på barnehagelærerutdanning!

(28.02.2018) – Det er på tide at barnehagelærerutdanningen får et løft i statsbudsjettet som harmonerer med ansvaret den har for å møte behovene til de yngste i samfunnet, skriver Marit Boyesen sammen med andre rektorer i et innlegg i Dagsavisen.

• Turister på strand i Spania

Er det greit å bo i Spania uten å kunne spansk?

(22.02.2018) Ikke uventet fant forskerne at mangel på språkkunnskaper har konsekvenser for pensjonistenes integrering i Spania. Men gjør det noe?

• Christina Risa

Disputas om forholdet mellom jordmor og den gravide

(21.02.2018) Christina Furskog Risa disputerer for doktorgraden i utdanningsvitenskap ved Universitetet i Stavanger 23. februar 2018. Hun har sett på hvordan jordmødre kan skape tillit mellom seg og pasienten/brukeren. Furskog Risa har spesielt sett på forholdet mellom jordmor og gravide med diabetes.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler