• Framtidens klasserom.

Lærerstudenter får fri tilgang til framtidens klasserom

(24.11.2017) Lærerstudentene ved Universitetet i Stavanger får nå et fortrinn mange vil misunne dem for. De får fri tilgang til Didaktisk digitalt verksted (DDV) – det eneste av sitt slag i Norge.

• Kjell Pahr-Iversen og Aud Sæbø.

Populær Kjell Pahr-Iversen-utstilling

(24.11.2017) Over 200 ville være med å hylle kunstneren og hans malerkunst fredag 24. november på Universitetet i Stavanger.

• Studentgründere rundt et bord

Åpner studentinkubatoren med fest

(23.11.2017) Tirsdag åpner studentinkubatoren LevelUp som skal hjelpe studentbedrifter i oppstartsfasen. Bli med å feire i nye lokaler i Måltidets hus.

• Styremedlemmer ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte ved UiS 24. november

(20.11.2017) Fredag 24. november avholdes styremøte ved Universitetet i Stavanger.

• Oliver Traxel

Oliver M. Traxel appointed as professor in English Language

(20.11.2017) Oliver M. Traxel was appointed to the post of Associate Professor in English Language and Linguistics at the University of Stavanger on 1 August 2016. His application for promotion to a full professorship was subsequently granted on 5 October 2017.

• Edvin Bru

– Skolen burde være mer basert på forskning

(18.11.2017) Under tellekanten: Forskere burde i enda større grad prøve ut hvilke pedagogiske metoder som fungerer, mener professor Edvin Bru.

• Forside til boka Alle skal med!

Bok om veiledning i lærende barnehager

(17.11.2017) For å utvikle en lærende barnehage er det avgjørende å bygge personalets kompetanse. I boka "Alle skal med! Veiledning i den lærende barnehage" beskriver forfatterne hvordan veiledningssamtaler kan brukes for å bygge den kollektive kompetansen i barnehager.

• Marit Boyesen, Harald Minge og Kristin Reitan Husebø

Velkommen til Verdiskapingsforum

(09.11.2017) Kom til UiS fredag 17. november og hør hvordan arbeids- og næringsliv og akademia kan jobbe tettere sammen for å fremme utvikling og innovasjon.

• Nicole Gola og Line Katrine Lie

Fremtidens bærekraftige campus

(09.11.2017) Medborgerskap og medskapelse var ett av svarene da UiS og Statsbygg inviterte til miniseminar og stilte spørsmålet: Hvordan kan vi sikre bærekraftig campusutvikling?

• Petroleumsgeologi får Læringsmiljøprisen for 2017

(08.11.2017) På faget petroleumsgeologi får studentene varierte arbeidsoppgaver og være med på forskningsaktiviteter. Det er to av mange grunner til at studentene trives så godt.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler