• Ansatte ved Læringsmiljøsenteret på Flor og Fjære 13. juni 2018.

Ledig stilling som universitetslektor – Porsgrunn

(15.06.2018) Læringsmiljøsenteret har ledig stilling som universitetslektor i pedagogikk, spesialpedagogikk eller psykologi. Stillingen er knyttet til senterets arbeid mot skoler. Det er krav om mastergrad. Arbeidssted: Porsgrunn. Søknadsfrist: 1. juli 2018.

• Ansatte ved Læringsmiljøsenteret på Flor og Fjære 13. juni 2018.

Ledig stilling som universitetslektor – Stavanger

(15.06.2018) Læringsmiljøsenteret har ledig stilling som universitetslektor i pedagogikk, spesialpedagogikk eller psykologi. Stillingen er knyttet til senterets arbeid mot barnehager. Det er krav om mastergrad. Arbeidssted: Stavanger. Søknadsfrist: 1. juli 2018.

• Elever går opp en trapp

– PP-tjenesten lar ikke elevene komme til orde

(14.06.2018) Det er for mye fokus på diagnoser og tester og for lite på miljø og sammenhenger, viser den første store gjennomgangen av sakkyndige vurderinger om behov for spesialundervisning i grunnskolen.

• Tre personer lytter til en fjerde, som sitter med ryggen til i utkanten av bildet. Foto: iStock.

Ledig stilling som rådgiver – Stavanger

(13.06.2018) Læringsmiljøsenteret har ledig en full, fast stilling som rådgiver ved stavangeravdelingen. Ansvarsområde for stillingen er administrativ støtte og rådgivning knyttet til prosjekter og senterets eksternt finansierte virksomhetsområder. Søknadsfrist: 3. juli 2018.

• Stegosaurus skeleton

NOK 8,25 million to examine extinction and recovery histories

(11.06.2018) In an impressive win for environmental humanities research at UiS, Professor Dolly Jørgensen has secured funding for two projects from the Norwegian Research Council (NFR)’s SAMKUL program. Both projects are hosted by The Greenhouse, a UiS program area on environmental humanities.

• Zahra Esmaeeli

Fersk doktorgrad om barn med familierisiko for lese- og skrivevansker

(08.06.2018) Zahra Esmaeelis doktorgradsarbeid viser at man bør være ekstra oppmerksom på barn med familierisiko for lese- og skrivevansker. 22. juni disputerer Esmaeeli for ph.d. ved Universitetet i Stavanger.

• Styremedlemmer ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte ved UiS 7. juni 2108

(01.06.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 7. juni 2018. På dagsordenen står mellom anna økonomiske prognosar fram til 2021, budsjettforslag og organisasjon og leiing under tilsett rektor.

• Christine Kim-Eng Lee

Åpen forelesning med Christine Kim-Eng Lee

(30.05.2018) Onsdag 6. juni kommer hun til UiS for å holde forelesningen er A systemic approach to developing teacher professional learning communities in schools in Singapore: The case of Lesson Study.

• nfr logo

FUNDING! 1.2 billion NOK available for innovation projects

(29.05.2018) Are you a researcher with an innovation project involving industry partners and / or public sector? Then your project can be eligible for innovation funding from The Research Council of Norway (RCN). This fall, more than 1 billion NOK is earmarked innovative industry projects, while 125 million NOK is earmarked innovative public sector projects.

• Foto av de ansvarlige for konferansen.

Avslutningskonferanse for Kompetanse for mangfold

(24.05.2018) Den 23. mai holdt Kompetanse for mangfold sin avslutningskonferanse på UiS. Dette er en delingskonferanse hvor barnehagene og skolene som har vært med på satsingen inneværende skoleår fikk presentere sine utviklingsarbeider.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler