• Karoline Holmboe Høibo.

Ny fakultetsdirektør på plass

(18.10.2017) Hele hennes profesjonelle karriere har vært dedikert til arbeid i UH-sektoren. Nå gleder Karoline Holmboe Høibo seg til å komme skikkelig i gang med arbeidet som ny direktør ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora.

• To kvinner og en mann i samtale rundt en pc. Foto: iStock.

Førsteamanuensis i pedagogikk / spesialpedagogikk / pedagogisk psykologi

(18.10.2017) Læringsmiljøsenteret har ledig stilling som førsteamanuensis i pedagogikk, spesialpedagogikk eller pedagogisk psykologi. Fagområdet for stillinga er læringsmiljø- og utviklingsarbeid med hovudvekt på skule. Søknadsfrist: 12. november 2017.

• UiS Campus Ullandhaug

Klyngestatus gir løft for smartbyen

(17.10.2017) Stavangers smartby-satsning, som Universitetet i Stavanger deltar i, har fått Arena-status og er blitt tatt opp i Forskningsrådets klyngeprogram. Det betyr over 2 millioner kroner i årlig tilskudd fra Forskningsrådet, Siva og Innovasjon Norge.

• H2020

Invitasjon til kick-off den 20. oktober

(16.10.2017) Horisont 2020 er verdens største forsknings- og innovasjonsprogram og Europakommisjonen lanserer i oktober arbeidsprogrammene for årene 2018-2020.

• Arkeologisk museum

Foredrag om vår tid i planetens historie

(12.10.2017) Det humanistiske miljøforskningsinitiativet The Greenhouse ved Universitetet i Stavanger har invitert den anerkjente svenske miljøhistorikeren Sverker Sörlin til Stavanger for å prate om sin nye bok og menneskets tidsalder.

• Barnehagebarn og barnehagelærer rundt globus.

Derfor bør barnehageansatte ha kompetanse på flyktninger

(06.10.2017) Fordi barn med flyktningebakgrunn kan være spesielt sårbare, er det viktig at alle ansatte i barnehager vet hvordan de skal møte dem. Heftet Flyktningkompetent barnehage gir gode råd.

• Styremøte i styrerom ved UiS

Vedtok deling av Institutt for petroleumsteknologi

(05.10.2017) Styret gjekk inn for universitetsdirektørens forslag om å dele Institutt for petroleumsteknologi i to institutt på møtet 5. oktober.

• Bildet viser Sigmund Sunnanå.

Sigmund Sunnanå om Lærerskolen og dannelsen

(02.10.2017) Sigmund Sunnanå, tidligere rektor ved lærerhøyskolen i Stavanger og daglig leder i Lærerutdanningsrådet, holder foredraget «Lærerskolen, skolen og dannelsen» torsdag 5. oktober, kl. 1800. Gratis adgang.

• Rektor Marit Boyesen

Styremøte ved UiS 5. oktober

(29.09.2017) Torsdag 5. oktober avholdes styremøte ved Universitetet i Stavanger.

• Førelesning

Kjell Gjerseth føreles om systemteori

(29.09.2017) Onsdag 4. oktober og torsdag 5. oktober kan du få med deg til saman seks timer systemteori med den profilerte journalisten og forfattaren Kjell Gjerseth.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler