Åpent seminar om samfunnsansvar

Vil du lære hva norske bedrifter gjør, og kan gjøre, for å sørge for at produktene ikke er produsert med alvorlige brudd på menneskerettighetene? Initiativ for etisk handel (IEH) presenterer hvordan man kan jobbe med dette.

Vet du noe om hvordan tingene du selger eller bruker er produsert? Vil du lære hva norske bedrifter gjør, og kan gjøre, for å sørge for at produktene ikke er produsert med alvorlige brudd på menneskerettighetene?

Initiativ for etisk handel (IEH) er eid av norsk næringsliv, fagbevegelse, arbeidsgiverorganisasjoner
og sivilsamfunn. Universitetet i Stavanger er medlem av IEH.

IEH har i 15 år jobbet for at varene vi omgir oss med skal være produsert uten brudd på menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, uten å ødelegge miljø og uten bruk av korrupsjon. På dette seminaret presenterer vi hvordan man jobber med dette.

Program:

• 17.30–17.40: Innledning og velkommen – Initiativ for etisk handel (IEH) og Universitetet i Stavanger (UiS)
  • 17.40–18.40: Hva betyr samfunnsansvar i leverandørkjeden og hvorfor er det viktig og hvordan jobber man med det? Aktsomhetsvurderinger i leverandørkjeden (due diligence) – Karoline Bakka Hjertø fra Initiativ for etisk handel (IEH)
  • 18.40–19.00: Spørsmål og svar

Seminaret er gratis. Se invitasjon
Meld deg på seminaret.
Påmeldingsfrist: 9. oktober 2015

Seminaret er et samarbeid mellom:
Universitetet i Stavanger, Initiativ for etisk handel, Studentorganisasjonen StOr, Nima – Norsk forbund for innkjøp og logistikk, Econa – interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative og Sola Rotary

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (08.10.2015)

Logo Initiativ til etisk handel
SAMFUNNSANSVAR: Hva betyr samfunnsansvar i leverandørkjeden og hvorfor er det viktig og hvordan jobber man med det? Åpent seminar på UiS for alle interesserte.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER