Nye leseplasser i bibliotekets underetasje

Det har lenge vært et behov for flere leseplasser i biblioteket på Ullandhaug. Vi er derfor glade for å kunne tilby 62 fargerike og praktiske nye plasser i underetasjen.

Det er stor pågang etter leseplass i biblioteket, og de som er tilgjengelig blir ofte opptatt tidlig på dagen. Vi håper at 62 nye plasser i underetasjen vil hjelpe. Plassene er i fargerikt design, med lampe, strømuttak, komfortabel stol og en praktisk hylle. De lesebåsene som stod i underetasjen før er flyttet opp, så de er fortsatt tilgjengelige.

Underetasjen vil fortsatt være bibliotekets stille sone. Dette har vist seg å være et populært tilbud, da mange foretrekker å ha det stille rundt seg når de leser. Av den grunn har vi fjernet PC-ene som før stod i underetasjen, og barnebøkene er flyttet opp.

Høytidlig åpning 8. september
Det var en enkel høytidlighet for å markere åpningen tirsdag 8. september, med utdeling av fersk frukt, og servering av kaffe og te. Mange studenter møtte opp, og det er tydelig at de nye studieplassene er populære.

Sist oppdatert av John David Didriksen (08.09.2015)