Melodisk jazz med energi

Onsdag 9. april er det klart for ny konsert i Blå Trå serien. Denne gang er det Roar Skjelbred som står i spissen for moderne melodisk jazz med energi.

Musikken veksler mellom låter med klar form og struktur og låter som er mer frie i oppbyggingen. Repertoaret er hentet fra både standardtradisjonen og egenproduksjon. Musikerne går for å være unge, sultne, dyktige og spennende.

Konserten finnes sted på Sting Nere 9. april klokka 21.00 med Roar Skjelbred på kontrabass, Svein Tore Andersson på gitar, Gunnar Hågbo på saksofon og Ståle Birkeland på trommer.

Konsert- og workshopserien Blå Trå, som hadde sin oppstart vinteren 07, vil i år løftes ytterligere frem i samarbeid med Stavanger 2008. Målet er å utvikle det unge og voksende jazzmiljøet i regionen samt stimulere det allerede etablerte improviserende jazzmiljøet.

BLÅ TRÅ er et samarbeid mellom Stavanger Jazzforum, Universitetet i Stavanger og de videregående skolene i distriktet som har jazz som tilbud.

Sist oppdatert av Silje Stangeland (07.04.2008)