- Kjempebra med masterutdanning

Petter Stordalen er ikke spesielt fornøyd med sin egen utdanning. Men han er veldig positiv til den internasjonale mastergraden i hotell- og reiselivsadministrasjon ved UiS.

- Det er enormt viktig med utdanning. Samfunnsutviklingen er helt avhengig av gode folk med lang utdanning som kan bidra med kompetanse, sier Petter Stordalen.

Fredag ettermiddag holdt Stordalen foredrag ved Universitetet i Stavanger (UiS). Han er positiv til at studenter nå kan ta hele mastergraden i internasjonal hotell- og reiselivsadministrasjon ved Norsk Hotellhøgskole - Institutt for økonomi og ledelse.

- Det er kjempebra. Norge må henge med i den internasjonale utviklingen, sier Stordalen, som ikke er særlig imponert over det han selv lærte som student.

- Min egen utdanning var strengt tatt ikke så veldig bra. Jeg hadde aldri tatt den om igjen hvis jeg fikk velge.

Dynamisk
Stordalen skulle egentlig holde foredrag om grønn revolusjon i hotellbransjen, men måtte velge et nytt tema på grunn av tekniske problemer. Stordalen leverte i stedet en levende beskrivelse av sin egen kronglete vei til suksess, fra jordbærselgerdagene som guttunge til hotellkongetilværelsen i dag. Det var tydelig at Stordalen hadde salen med seg, og student Hanne Teigen (25) var blant de som likte det hun hørte.

- Det var interessant, han er en mann med mye energi og stå-på-vilje. Jeg vet ikke om jeg kunne klart det han har oppnådd selv, men det er fint å høre andre fortelle om sine erfaringer, sier Teigen, som studerer reiselivsledelse ved UiS.

Mer informasjon om studietilbud ved UiS:
Master i internasjonal hotell- og reiselivsledelse.

Sist oppdatert av (13.03.2009)

Petter Stordalen ga UiS-studentene inspirasjon og latterkuler.
Petter Stordalen har snakketøyet i orden. Fredag ga han UiS-studentene inspirasjon og latterkuler.
UiS-student Hanne Teigen ble imponert over Petter Stordalens energi og galskap.
GODT FOREDRAG: UiS-student Hanne Teigen ble imponert over Petter Stordalens energi og galskap.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER