Lunsj for UiS-pensjonister

64 pensjonister var onsdag 13. mai tilbake på deres tidligere arbeidsplass, Universitetet i Stavanger.

Rektor Marit Boyesen ønsket pensjonistene velkommen til lunsjen, som ble arrangert for andre gang. Boyesen kunne fortelle de tidligere UiS-ansatte om rekordgode søkertall ved årets opptak.

I tillegg til lunsj og sosialt samvær, får pensjonistene informasjon om hva som skjer på deres tidligere arbeidsplass og de får høre litt om planene framover.

Også universitetesdirektør John Branem Møst og HR-direktør Halfdan Hagen deltok på lunsjen.

Sist oppdatert av Benedicte Pentz (13.05.2015)

UiS-rektor Marit Boyesen ønsker pensjonister velkommen til lunsj ved Universitetet i Stavanger.
Rektor Marit Boyesen hilset 64 frammøtte pensjonister velkommen med rekordgode søkertall. (Foto: Asbjørn Jensen)
Pensjonister ved Universitetet i Stavanger spiser lunsj ved UiS.
Grete Urdal, tidligere universiteteslektor i helsefag, og Sigmund Slåttebræk, tidligere Institutt for helsefag, benyttet lunsjen til å oppdatere seg om livet ved UiS. (Foto: Asbjørn Jensen)
Pensjonister ved Universitetet i Stavanger spiser lunsj ved UiS.
Gunnar Berg, tidligere avdelingsingeniør i Maskinlab (f.v.), Håkon Landråk, tidligere lærerutdanningen, og LeRoy Tonning, tidligere Urban design, deltok ved pensjonistlunsjen på UiS. (Foto: Asbjørn Jensen)

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER