Nok en klaverkonsert med UiS-studenter

Tirsdag 15. april blir det mer Chopin i Bjergsted. Da inviterer bachelor- og masterstudentene i klaver ved UiS til gratiskonserten "Kontraster II".

Klaverstudentene ved UiS holder sin andre klaverkonsert i Lille konsertsal i Bjergsted. ”Kontraster II” byr i likhet med forrige konsert på et par stykker av Chopin, men også Bach, Milhaud og Schumann står på programmet. Konserten er en blanding av gammel og ny musikk.

Det er UiS-professor Erling R. Eriksens klaverstudenter ved Institutt for musikk og dans som denne gangen gir oss musikalske kontraster klokka 19.30 i Bjergsted, Lille konsertsal.

Frederic Chopin: Scherzo ciss-moll Op.39
Solist: Finn Magnus Hjelland

Domenico Scarlatti: Sonate C-Dur K 159, Sonate g-moll K 450, Sonate E-Dur K 20
Solist: Haiyang Yu

Frederic Chopin: Fantaisie f-moll Op.49
Solist: Friederike Wildschütz

Darius Milhaud: Scaramouche: Vif, Modéré, Brazileira
Klaver: Eirik Stakkeland og Bjørnar Knudsen

Pause

Johann Sebastian Bach: Partita nr.1 B-Dur, Praeludium, Allemande, Corrente, Sarabande, Menuet 1, Menuet 2, Gigue
Solist: Lizhu Chen

Anton Webern: Variationen für Klavier Op.27, Sehr mässig, Sehr schnell, Ruhig fliessend
Solist: Kristin Polden Fjelnseth

Robert Schumann: Sonate g-moll Op.22, So rasch wie möglich, Andantino Getragen, Scherzo Sehr rasch und markiert, Rondo Presto
Solist: Liwen Huang

Les mer om hele vårprogrammet.

Velkommen til opera La Clemenza di Tito i Sandnes kulturhus, 18.,19. og 20.april kl.19.00
Medvirkende: Instituttets sangstudenter og Elizabeth Norberg-Schulz

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (31.03.2008)