Skage Rollheim Larsen fra Unge Musikere til topps i Rogalandsmesterskapet for skolekorps-solistklassen

Institutt for musikk og dans gratulerer Skage Rollheim Larsen , medlem av Unge Musikere, med topp plassering i Rogalandsmesterskapet for skolekorps-solistklassen. Mesterskapet gikk av stabelen 7.-8.mars og Skage overbeviste juryen med sitt forrykkende Marimba –spill, akkompagnert av Friederike Wildschütz – se vedlagt videoklipp fra konkurransen.

Talentprogrammet "Unge Musikere ved Institutt for musikk og dans" tilhører det nasjonale talentutviklingsprogrammet Unge Musikere. Det er et tilbud til spesielt talentfulle ungdommer i alderen 13-19 år som skal gi de aller fremste musikkelevene ekstra muligheter og utfordringer. Gisela Herb, førsteamanuensis ved Institutt for musikk og dans, er ansvarlig for Unge musikere ved instituttet.

Unge musikere tar opp nye medlemmer hvert år, søknadsfrist 15.mars – se mer på www.ungemusikere.no

Skage og Friederike fra konkurransen: https://www.facebook.com/nmfrogaland

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (11.03.2015)