"Pianisten Edvard Grieg" Et klingene kåseri ved Per Dahl

Per Dahls kåseri holdes tirsdag 21.oktober kl.19.30 i Norsk Lydinstitutt, Bjergsted terrasse 5A. Velkommen!

Da Norsk lydinstitutt i samarbeid med plateselskapet Simax utga «Edvard Grieg. The Piano Music in Historic Interpretations» til jubileet i 1993, ble denne CDboksen hvor alle Griegs egne innspillinger var samlet, utropt av Will Crutchfield i New York Times til den viktigste begivenhet i Griegåret. Grieg studerte klaver og komposisjon ved konservatoriet i Leipzig i årene 1858-62 og hans innspillinger fra 1904-06 er en unik dokumentasjon på spillemåten som hadde etablert seg på midten av 1800-tallet. I kveldens kåseri vil Per Dahl presentere noen disse innspillingene og sammenligne de med både gamle og nye innspillinger.

Velkommen til Bjergsted!

Billetter ved inngangen a kr.100.- Studenter og pensjonister kr.50.-
Enkel servering i pausen. Info: www.recordedsound.no

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (20.10.2014)