Takker for vellykket Åpent Universitet

Ledelsen ved Universitetet i Stavanger er svært fornøyde med Åpent Universitet, og ønsker å takke deg som deltok.

Ledelsen ved UiS er svært fornøyde med arrangementet Åpent Universitet. Rektor Marit Boyesen og universitetsdirektør John Møst ønsker å takke SiS, alle ansatte og studentene som deltok i planleggingen og gjennomføringen av Åpent Universitet søndag 28. september.

Det ble et flott arrangement, med mange gode tilbakemeldinger fra publikum underveis. Arrangementet var en del av feiringen av vårt 10-årsjubileum. Rektor og universitetsdirektøren opplevde at regionens innbyggere, både store og små, var svært fornøyde med det de fikk oppleve. Ledelsen ved UiS ønsker å si tusen takk for innsatsen til alle som deltok!

Se flere bilder fra Åpent Universitet på UiS sin Facebook-profil!

Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (29.09.2014)

En av aktivitetene under Åpent Universitet var å lage is av flytende nitrogen.
Barna fikk være med å lage is av flytende nitrogen. Foto: Asbjørn Jensen/UiS.
Mange var innom UiS på søndag for å lære mer om universitetet.
Mange var innom UiS på søndag for å lære mer om universitetet. Foto: Asbjørn Jensen/UiS.
Små og store fikk prøve ut ulike aktiviteter på Åpent Universitet.
Små og store fikk prøve ut ulike aktiviteter på Åpent Universitet. Foto: Asbjørn Jensen/UiS

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER