Din forskning er spennende. Del den med andre!

Universitetsbiblioteket gir masterstudenter og stipendiater mulighet til å fortelle om sin forskning. Vi håper mange vil være med!

Vi på Universitetsbiblioteket vet at mye av forskningen som gjøres av masterstudenter og stipendiater ved UiS er av interesse for et bredt publikum. Derfor planlegger vi en serie med korte foredrag fra masterstudenter og stipendiater, der de forteller om sin pågående forskning. Hva skriver de oppgave om, og hva har de funnet ut så langt? Hvor går veien videre? Hva er det endelige målet med forskningen?

Foredrag av denne typen kan være til inspirasjon for andre studenter og stipendiater. Vi håper derfor at mange vil være villige til å stille opp og fortelle om sitt arbeid, slik at dette kan bli et forum for å dele erfaringer. Vi planlegger allerede foredrag med et par masterstudenter som har meldt seg, og satser på at flere vil være med.

Foredragene er tenkt å vare 20-30 minutter, gjerne med mulighet for publikum til å stille spørsmål. Vi håper på å starte serien i september.

Dersom du ønsker å være med på dette kan du sende en e-post til morten.soma@uis.no.

Vi ser fram til opplysende foredrag utover høsten, og gleder oss spesielt til å høre om DITT arbeid!

Sist oppdatert av John David Didriksen (21.08.2014)