Velkommen til offisiell semesteråpning

Vi markerer starten på det nye studieåret og at vi feirer 10 år som universitet med et storslått arrangement i Tjodhallen mandag 18. august.

Den offisielle semesteråpningen finner sted mandag 18. august kl. 10.00 til 11.30. Tjodhallen ligger i Kjølv Egelands hus.

Velkomstseremonien er en høytidelig start på studentlivet og et nytt akademisk år.
Hovedtaler er kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Det blir også mye musikk og humor på programmet – gled dere!

Rock, klassisk, vise og humor
Tønes, en av Norges beste visesangere, skal opptre.
Stavangerbandet Frk. Fryd vil by på fengende rock.
Du vil få anledning til å sette latterdøren på gap med Rune Bjerga, en av Rogalands mest etterspurte komikere.

Det blir også musikkinnslag med ensemblet 1B1 med blant annet studenter fra Institutt for musikk og dans ved UiS. Dessuten vil humørfylte Stavanger studentsangforening tradisjonen tro opptre.

• Velkommen til UiS med rektor Marit Boyesen
  • Velkommen til Stavanger med ordfører Christine Sagen Helgø
  • Hovedtale ved kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen
  • Studentenes tale ved Amund Thomassen, leder av Studentorganisasjonen (StOr) ved UiS
  • Utdeling av Stavanger Forums formidlingspris ved direktør Cornelius Middelthon. Nominerte til prisen er studenter og ansatte ved UiS.

Vi streamer det som skjer i Tjodhallen under åpningen. Skulle det bli fullt, eller du ikke har anledning til å være der selv, kan du se arrangementet direkte her.

Alle er velkomne!

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (14.08.2014)

Musiker Tønes er en av Norges beste visesangere og opptrer på semesteråpningen ved UiS.
Tønes er en av Norges beste visesangere. For sitt siste album mottok han Prøysenprisene og Spellemannsprisen. Nå opptrer han på semesteråpningen. Foto: André Løyning
Frk. Fryd
Med sin fengende rock opptrer Frk. Fryd på semesteråpningen. Foto: Christine Arctander
Torbjørn Røe Isaksen