Utrullering av nytt trådløst nettverk - New wireless network

Utrullering av nytt trådløst nettverk ved Universitetsbiblioteket, Kjølv Egelands hus 8 og 9. april fra kl 08:00 – 16:00.
Tirsdag 8. april og eventuelt 9. april vil IT-avdelingen montere opp nye trådløse aksesspunkter på Universitetsbiblioteket, kantinen og bokkafeen i Kjølv Egelands Hus. Dette er en del av større oppgradering av det trådløse nettverket ved UiS nå i vår og sommer.
Oppgraderingen av det trådløse nettverket vil innebære følgende:
Nye aksesspunkter som også støtter siste standard for trådløst nettverk, 802.11ac.
Høyere kapasitet på nettverket.
Bedre trådløs dekning.
Nytt trådløst gjestenett for besøkende til UiS.
New wireless network at the University library in Kjølv Egeland Building on April 8. -9., 08:00 – 16:00
On April 8.- 9. April, the IT-department will install new wireless accesspoints at the University Library, café and bookcafé in Kjølv Egeland Building. This is a part of a major upgrade of the wireless network at UiS during spring and summer. The upgrade will result in:
New accesspoints that supports the latest standard for wireless network, 802.11ac.
Higher capacity on the wireless network.
Better wifi coverage.
New wireless guest network for visitors at UiS.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (30.06.2014)