Internasjonaliseringskonferansen 2014

Internasjonaliseringskonferansen er den mest sentrale årlige møteplassen for alle som jobber med internasjonalisering innen høyere utdanning i Norge. Årets konferanse arrangeres i Trondheim 5.-6. mars, og temaet er strategiske partnerskap og allianser.

Konferansen er for alle i UH-sektoren og arbeidslivet som møter problemstillinger og felt knyttet til internasjonalisering av utdanning og forskning.

På programmet finner vi blant andre:

• Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO
  • Lesley Wilson, generalsekretær i European University Association
  • Thomas Hansteen, spesialutsending for utdanning og forskning ved ambassaden i Beijing
  • Sverre Rustad, spesialutsending for utdanning,forskning og teknologi ved ambassaden i Moskva

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen holder åpningsforedraget på Internasjonaliseringskonferansen 2014.

Konferansen arrangeres av SIU i samarbeid med NTNU, Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne Høgskole, samt utdanningssektoren i Norge for øvrig. NTNU er vertskap for konferansen.

Klikk her for å melde deg på Internasjonaliseringskonferansen 2014.

Endelig påmeldingsfrist for konferansen er 1. februar 2014.

Les om fjorårets konferanse her.

Spørsmål? Kontakt Bjarte Hoem, leder ved Internasjonalt kontor.

Sist oppdatert av Trym Holbek (06.01.2014)