Tore Markeset førsteamanuensis II på Høgskolen i Tromsø

Førsteamanuensis Tore Markeset, Institutt for konstruksjonsteknikk og materialteknologi, Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, UiS, er ansatt som førsteamanuensis II ved Høgskolen i Tromsø, Avdeling for Ingeniør- og økonomifag.

Tilsettingen gjelder for to år, og Markeset skal undervise i Drift av prosessanlegg og blir også medveileder for en doktorgradsstipendiat innen området industriell teknologi og driftsledelse. Stipendiaten vil bli tatt opp ved UiS og ha sitt daglige virke i Tromsø.

Doktorgradsstipendiaten vil arbeide innenfor prosjektet ”Design for operations, maintenance and support (OMS) of complex production facilities in remote, harsh and sensitive environments”.

Tore Markeset er leder for prosjektet som er et samarbeid mellom Universitetet i Stavanger, Høgskolen i Tromsø og Luleå Tekniske Universitet, Sverige. Prosjektet er administrert under Senter for Industriell Teknologi og Driftsledelse (CIAM) og strekker seg frem til 2011.

Sist oppdatert av Egil Rugland (02.01.2008)