Oppdatert bildegalleri!

Nå har vi oppdatert IMDs bildegalleri med mange nye bilder fra blant annet forrige helgs julekonsert i St. Johannes kirke. Ta deg en liten velfortjent pause i førjulsstresset og se gjennom alle de fine bildene av våre studenter og ansatte.

Og skulle du tilfeldigvis ha noen bilder, lydfiler eller filmsnutter på lur, som du har lyst til å dele i GALLERIET, så er det bare å ta kontakt med undertegnede. Det kan være fra konserter, forestillinger eller annet du har vært med på sammen med dine studenter eller din lærer.

Benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år !!!

Julehilsen fra Jannicke Fjermestad
jannicke.fjermestad@uis.no

Sist oppdatert av Jannicke Fjermestad (18.12.2013)

Foto: 1B1 - Peter Adamik