Kan Akademikerforbundet være noe for deg?

Invitasjon til informasjonamøte om Akademikerforbundet - arbeidstakerorganisasjon for ansatte i administrasjon, ledelse, økonomi, personalforvaltning, generell saksbehandling og IKT.

Akademikerforbundet er medlemsorganisasjonen for personer med minimum tre års universitet- eller høyskoleutdanning, dvs. minst 60 vekttall / 180 studiepoeng. Medlemmene jobber hovedsakelig innen administrasjon, ledelse, økonomi, personalforvaltning, generell saksbehandling og IKT. Akademikerforbundet dekker alle tariffområder med unntak av NHO-sektoren, så du trenger ikke bytte forbund fordi du bytter jobb.

Akademikerforbundet er ett av elleve medlemsforbund i Unio, som er landets nest største hovedorganisasjon på arbeidstakersiden.

Akademikerforbundet har de senere år hatt en sterk medlemsvekst og har pr. 1. januar 2013 4050 medlemmer.

Akademikerforbundet ønsker å være arbeidstakerorganisasjonen for teknisk og administrativt personell ved landets universiteter og høyskoler.

Akademikerforbundet inviterer til lunsjmøte onsdag 6. november 2013. Der vil vi informere om Akademikerforbundet og vårt medlemstilbud.

Tid: 12.00-13.00
Sted: Arne Rettedals hus, G-202

Det blir servert lunsj og ber vi om påmelding til Tore Klepsvik , tlf. 51 83 16 62, innen torsdag 31. oktober.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Alfred Sørbø (forbundsleder), Astrid T. Sørland (generalsekretær), Tore Klepsvik (medlem ved UiS)

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (24.10.2013)