Gratisbilletter til oktoberfest

UiS Etter- og videreutdanning (EVU) ønsker med dette å invitere ansatte ved UiS til å delta på oktoberfesten på campus lørdag 28. september kl.18.00 - 23.00.

Studentorganisasjonen (StOr) har reist et stort telt på campus (på fotballbanen).

Oktoberfest for studenter og ansatte
Festivaltelt er 18 meter høyt og har en kapasitet på 1000 personer. Øvrige fasiliteter er på plass for å sikre et arrangementet av høy kvalitet.

Studentene har eget arrangement på fredag, men på lørdag er underholdningen tilrettelagt for alle ansatte ved UiS og markedet for øvrig. Underholdningen leveres av to kor fra Stavanger og et orkester fra Sandnes, totalt 50 musikere. Aktørene har levert innholdet til Stavanger Oktoberfestival de siste 3 årene, men da på Røde Sjøhus.

Ompa og allsang
Arrangementet inneholder alt en oktoberfest skal inneholde. Her får du ompamusikk, allsang og show. EVU har reservert egne bord nær scenen hvor det i tillegg blir servert mat.

Det blir satt opp buss til Stavanger sentrum når festivalen er over, kl. 23.00. I tillegg vil kapasiteten ved taxiholdeplassen her ved UiS økes betydelig denne kvelden.

Gi tilbakemelding til Frode Leidland i UiS Pluss om du/dere kommer.

E-post: frode.leidland@uis.no

UiS Pluss har et begrenset antall plasser, så her er det første-mann-til-mølla-prinsippet som gjelder.

Sist oppdatert av Håkon Hapnes Strand (27.09.2013)